June e acasa

Creat de Bogdan, Iunie 30, 2018, 02:01:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sebba

Stația? Păi cat vrei să vorbești la stație? Non-stop? Nu ai și tu altă treabă? [emoji3][emoji3]

Nu uita să verifici și transmisia

Vânt bun!

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Bogdan

Am verificat si transmisia si ...receptia. La transmisie am facut probe cu Capitania Zonala Galati , ma rog Port Control iar la receptie stau bine ca am prins avizele catre navigatori emise de Statia de Coasta... Constanta. Am antena in varful catargului si probabil asta ajuta la o receptie buna de la 100 km.

Alta treaba nu am, da-mi fac! :D Spal, calc, apretez, etc. :D

sebba

Mă gândeam eu că nu am fost foarte precis în exprimare.
Era vorba de transmisia mecanica, de inversor adică, să o verifici și pe aia, nu doar motorul. [emoji41][emoji3][emoji569][emoji227][emoji482]

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

home made

Citat din: Bogdan din Iulie 19, 2018, 10:19:10 AM
Am verificat si transmisia si ...receptia. La transmisie am facut probe cu Capitania Zonala Galati , ma rog Port Control iar la receptie stau bine ca am prins avizele catre navigatori emise de Statia de Coasta... Constanta. Am antena in varful catargului si probabil asta ajuta la o receptie buna de la 100 km.

Alta treaba nu am, da-mi fac! :D Spal, calc, apretez, etc. :D
,

n-ai sa vezi 100km  in UKW ! TINE CONT DE INALTIMEA ANTENEI TALE,A CORESPONDENTULUI SI CURBURA PAMINTULUI.dupa aia vorbim.........:)

bbl81

care este coeficientul curbei pamantului??? :-[ 
la 1 km...sau cum se calculeaza?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

pelicanul

Cea mai usor de tinut minte formula pentru a calcula distanta pina la orizont este:

D=3.6xH1/2 (D=distanta pina la orizont, in km, H=inaltimea ochiului, in metri)

sau

D=1.25xH1/2 (D=distanta pina la orizont, in mile marine, H=inaltimea ochiului, in picioare)

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Bogdan

Citat din: bbl81 din Iulie 19, 2018, 03:36:42 PM
care este coeficientul curbei pamantului??? :-[ 
la 1 km...sau cum se calculeaza?
aprox 50NM. Pana la Navodari in linie dreapta sunt vreo 80 km. Aveam si pe navele comerciale statii vechi care prindeau, deci nu e vreo mare scofala.

Bogdan

Citat din: sebba din Iulie 19, 2018, 02:21:19 PM
Mă gândeam eu că nu am fost foarte precis în exprimare.
Era vorba de transmisia mecanica, de inversor adică, să o verifici și pe aia, nu doar motorul. [emoji41][emoji3][emoji569][emoji227][emoji482]

Obligatorie verificarea !

bluewave

e clar ...nu prea ai timp , la cat ai de munca ...
"No Whistling on Board"

Bogdan

Citat din: bluewave din Iulie 19, 2018, 09:07:38 PM
e clar ...nu prea ai timp , la cat ai de munca ...
Da, scuze! De fapt am facut pozele pentru tine dar nu le pot incarca fiind prea mari. Le-am facut noaptea.
O sa le fac maine dimineata si le atasez. Scuze inca odata !

Vali

Bogdan, hai ca incerc eu sa descarc pozele din whatsapp, le micsorez rezolutia si le pun aici, daca e ok pentru tine.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Bogdan

Da, e ok! Chiar te rog! Multumesc!

Bogdan

Citat din: home made din Iulie 19, 2018, 02:38:00 PM
,

n-ai sa vezi 100km  in UKW ! TINE CONT DE INALTIMEA ANTENEI TALE,A CORESPONDENTULUI SI CURBURA PAMINTULUI.dupa aia vorbim.........:)
Aveti dreptate! Totusi, am trecut in canalul 25 si ...m-am plictisit. Sincer, aveam si treaba.

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau