unde gasesc aceste cabluri

Creat de gabarea, Iulie 04, 2018, 12:53:34 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

gabarea

Salut

Am 2 cabluri de control motor taiate, de o echipa de hoti, cabluri ce trebuiesc a fi schimbate pentru a putea folosi din nou barcuta. Problema la cablurile mele e ca au 10m lungime si nu gasesc de unde sa le comand. Tot ce gasesc scris pe ele e "MACH zero ft33 314"

Ma poate cineva ajuta?
Multumesc

tox

Salut,

Daca nu poate nici un magazin din tara sa iti aduca la lungimea asta desi ma indoiesc, incearca un telefon sau email aici ca sa te asiguri ca sunt ceea ce cauti:
http://www.palynch.co.uk/partnumber.asp?cid=35469&pnid=490388
cred ca intr-o saptamana le ai acasa.

Ce motor ai?

cristiantutuianu

pelicanul

In Romania la https://motoarebarci.ro/cablu-control-directie-motor-barca-ro.html
Lungime pina la 15 m. Nu e aceeasi marca, dar iti faci treaba cu ele.

bbl81

Citat din: tox din Iulie 04, 2018, 08:26:55 AM
Salut,

Daca nu poate nici un magazin din tara sa iti aduca la lungimea asta desi ma indoiesc, incearca un telefon sau email aici ca sa te asiguri ca sunt ceea ce cauti:
http://www.palynch.co.uk/partnumber.asp?cid=35469&pnid=490388
cred ca intr-o saptamana le ai acasa.

Ce motor ai?
BINE CA NU TREBUIE SA ITI CAUTI SI MOTOR. ...SA INTELEG CA NU AU REUSIT SA IL DEA JOS?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

gabarea

Multumesc colegii, am gasit la cei de la motoarebarci la 223 de ron pretul per bucata.

Bbl81, au reusit sa-l dea jos dar n-au mai reusit sa-l transporte, motorul gasindu-l a doua zi intr-o alta barca la 15m de barca mea.
E a 2-a oara cand patesc asta

Alex1958

Citat din: gabarea din Iulie 04, 2018, 01:54:18 PM
Multumesc colegii, am gasit la cei de la motoarebarci la 223 de ron pretul per bucata.

Bbl81, au reusit sa-l dea jos dar n-au mai reusit sa-l transporte, motorul gasindu-l a doua zi intr-o alta barca la 15m de barca mea.
E a 2-a oara cand patesc asta
Unde se petrece actiunea asta? Ca sa evitam locul....

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

gabarea

Pai pun GPS pe el dar hotul taie alimentarea la gps si l-am pus degeaba, nu?

Alte sisteme de securitate pentru motoare cunoasteti?

teo pes

GPS alimentat in serie cu baterie externa ! taie alimentarea ramane conectat pe bateria externa, buzzer cand taie sa sune, camera de supraveghere cu panou solar!
Piulitele sudate(aftuite ) de la prinderea motorului !
Viata i grea !!  Dar trece !!

peb5

Si eu ma tot gandesc la un sistem de securitate.
Un GPS de monitorizare ca la masina, alimentat de la un mic acumulator, ambele ascunse prin motor. Acumulatorul dispozitivului legat la plusul permanent al motorului printr-o dioda inseriata astfel incat atunci cand taie firele dinspre baterie si face scurt sa nu aiba efect si asupra acestui acumulator.
Si a doua chestie, cum zice si Teo, un buzzer actionat atunci cand se intrerupe un circuit, in cazul nostru un fir pe langa motor, si tot asa alimentat la un mic acumulator separat ascuns prin baraca . Principiul securizarii perimetrului cu un fir si declanseaza alarma cand este smuls / taiat.

scm_ro

Cred ca piulitele aftuite sunt cel mai bun antifurt.
Daca ii da jos capacul de la motor vede imediat gps-ul.