executie parbriz

Creat de dany, Iulie 27, 2018, 05:31:16 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Salutari.Vreau sa fac un parbriz pt. cabinata.V-a fi montat pe cabina ,trebuind sa iau in calcul faptul ca de la el v-a pleca prelata spre pupa.Ce profil ave-ti stiinta ca exista pe piata pt. executia acestuia?De unde sa iau capse de prindere mama-tata pt. prelata?
Multumesc!

scm_ro

Eu am luat capse din Hornbach in zona cu suruburi.

dany

pacat ca in bacau nu au magazin...sa vad unde este unul apropiat....Multumesc!
M-am uitat pe ei acum..33 de lei 2 bucati...hm..Cam cate mi-ar trebui ?cred ca undeva intre 15-20 bucati?

cristi80

Încearcă și AliExpress , durează 1 luna dar sunt mai ieftine
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/yMNZBjUn

cristiantutuianu

Salut Dany
Sa sti ca am vazut capse o gramada de modele la Dedeman plus ce iti trebuie sa le montezi.
Citat din: dany din Iulie 27, 2018, 05:31:16 AM
.Ce profil ave-ti stiinta ca exista pe piata pt. executia acestuia?

Probabil sunt profile dedicate pentru parbriz dar nu am idee daca sunt gandite in asa fel sa poti monta capse pe profil .

crysty

Dany,
Daca parbrizul este deajuns de gros nu va trebui sa montezi nici un profil - vezi la quicksilver 470 cum se monteaza prelata de mars direct de parbriz (din sticlotextolit cred). Daca aceasta grosime a parbrizului nu este de ajuns, poti monta o teava de inox pe care se sudeaza o terminatie pentru un cheder sau pentru fixarea parbrizului pe ea. Folosind un cheder la partea de sus a parbrizului va reduce acele zgomote de vibratie care sunt deranjante  uneori. Pe teava poti aplica acele capse necesare. Cred ca poti gasi si o teava rectangulara din inox pentru aceasta aplicatie. Cred ca te va ajuta o vizita la un fabricant de balustrazi care de regula au tot ce le trebuie pentru acestea inclusiv tehnologia de gaurire/indoire/sudura etc. Apoi iti cumperi capsele.

bluewave

la dedeman , capsele sunt in standul ala de prelate camioane .
nu cred ca au legatura cu ...inoxul ...
"No Whistling on Board"

pelicanul

Alex1958

Citat din: dany din Iulie 27, 2018, 05:31:16 AM
Salutari.Vreau sa fac un parbriz pt. cabinata.V-a fi montat pe cabina ,trebuind sa iau in calcul faptul ca de la el v-a pleca prelata spre pupa.Ce profil ave-ti stiinta ca exista pe piata pt. executia acestuia?De unde sa iau capse de prindere mama-tata pt. prelata?
Multumesc!
Salut,
La cabinata mea am rama parbrizului din cornier de aluminiu de 2 cm. De ea sunt prinse si capsele de prelata, d'alea de se gasesc la Hornbach.
Bafta.

dany

Multumesc baieti!Am sa va tin la curent cu lucrarea!