Quicksilver 470

Creat de Zodiac, August 20, 2018, 03:59:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

eu din experiente asemanatoare imi schimb uleiuri si filtre cam la tot ce am in 4 timpi. motocositoare, motor barca, 2 automobile..  :)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

scm_ro

@Zodiac,

Si dupa toate experientele astea tu tot insisti sa cumperi lucruri noi?

Zodiac

Dap ! Daca as trai in Germania si as cunoaste proprietarul , sa stiu ca e grijuliu cu lucrurile lui...macar jumatate cat mine poate as lua si ceva SH !

Haiduc

Citat din: Intersect din Septembrie 10, 2018, 02:19:25 PM
Direct la țintă  ;D ;D ;D
Salut
Nu de alta  dar daca tot vorbim de barci.... io zic sa incercam si un topic nou despre Arsenie Boca ceva si de pe la Maglavit sa avem ceva diversitate, dar sunt curios cine il va deschide.
Numai de bine tuturor

Alex1958

Citat din: Zodiac din Septembrie 10, 2018, 04:20:11 PM
Dap ! Daca as trai in Germania si as cunoaste proprietarul , sa stiu ca e grijuliu cu lucrurile lui...macar jumatate cat mine poate as lua si ceva SH !
Salut,
Sa stii ca mai sunt si la Romania oameni onesti.
Eu mi-am luat barca SH de la un domn din Timisoara, care o cumparase de la vaduva unui neamt. Ei bine neamtul asta a iubit barca asta. Se vede dupa cum a dotat-o si ingrijit-o. Domnul din Timisoara a luat-o dar n-a exploatat-o aproape deloc, nici nu prea stia ce are pe ea. Insa a fost un domn!
A hotarat s-o vanda si a pus-o pe Pro Barca. Eu urmaream tipul asta de barca (Shetland 570), gasisem prin UK - imi programasem drumul in UK de 1 Mai in 2013 si ma gandeam cu groaza la condusul pe stanga....
Am vazut anuntul timisoreanului si am planificat imediat vederea (omul lucra in constructii si am stabilit pentru o sambata). Barca era pe Dunare, undeva dincolo de Orsova. Pana la urma am ajuns acolo numai eu cu prietenul meu caci in agenda proprietarului a intervenit o urgenta. Dar mi-a facilitat inspectia barcii la cei care o gazduiau. Am inspectat-o temeinic si ne-am hotarat imediat ca este ce ne trebuie. L-am sunat pe proprietar de pe drumul de intoarcere, am vrut sa-i dam un avans sa retinem ferm barca.
N-a acceptat si ne temeam ca incepe sa ne "joace" dupa ce ne-am manifestat interesul. Nici vorba. Omul a fost superparolist, a dus barca in Timisoara, a lustruit-o, i-a facut RCA-ul la peridoc. Ne-am intalnit (prima data) dupa vreo doua saptamani de la vizionare caci era foarte ocupat, am vazut-o din nou, am facut actele si dupa ce am rezolvat ceva birocratie (asigurarea peridocului) mi-a gasit pe cineva sa mi-o aduca acasa. Peridocul era peste ce putea sa traga masina mea si nici cu carnetul nu stateam bine...Mi-a pus in ea tot ce a primit de la neamt- niste chestii ciudate a caror intrebuintare n-o stiu nici azi.
Acum eu iubesc barca asta, de ma cam impunge nevasta-mea!