urmatoarea escala <TATARU>

Creat de dany, Septembrie 26, 2018, 05:36:09 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Luni as vrea sa ajung pe Tataru cu un amic sa stam 4-5 zile.Mergem cu o duba,pescuit stationar.Aveti ceva stiri de pe acolo?Un loc de recomandat?Multumiri!

toni tl

Peste se prinde. Drumul este foarte prost.

iulian_cioclin

Am un prieten care este acolo. Il voi suna azi si vin cu noutati!

Alex1958

Citat din: toni tl din Septembrie 26, 2018, 08:08:28 AM
Peste se prinde. Drumul este foarte prost.
Salut,
Vorbesti de drumul de la bac la Chilia Veche?
Poti da detalii, te rog!
Multumesc!

bradutzu

am si eu niste prieteni care au facut acest drum pana in chilia cu masina!
Nu se poate merge mai repede de 30 - 40 km/h cu un turism.
cine are SUV poate ceva mai repede!
Sa auzim numai de bine!

dany

ne asumam drumul rau....mai ales ca e masina unui prieten... ;)Acuma sa prindem si ceva ciortan sau macar caras mai imbracat!

Danv

Si eu vreau sa plec in acea zona pe 05.10,asa ca sunt interesat de drum,locuri de pescuit si campare.

toni tl

Eu ajung saptamanal la Chilia Veche cu barca. Stand de vorba cu oamenii care vin cu masina am aflat ca drumul pietruit este plin de gropi facute de camioanele care cara cereale. Praful de piatra de pe drum a disparut de la ploaie. Au ramas portiuni cu piatra mare. Cum a scris mai sus colegul Bradutu se circula putin mai bine cu masina de teren.

dany

SalutToni si multumesc !Noi trebuie sa ne vedem pe luni cand ajung in Tl.Poti?Multumesc tuturor de comentarii!Mai  spuneti...

toni tl

Luni am cursa la Chilia. Plec diminiata. Posibil sa trec pe bratul Tataru. Daca i-mi permiteti un sfat. Daca pescuiti pe Tataru cu lansete lungi nu le ridicati ca tunurile de la Navarone ca numai eu stiu cate fire am evitat sa le iau la elice. Atat lansetele cat si pescarii se vad foarte tarziu din cauza vegetatiei.

dany

bun sfat!Ne vedem noi cumva.te sun duminica sau luni cand plecam.

costis68

Circulati cu viteza redusă 20 - 30 km/h, evitați să calcati cu roțile pietrele colturoase și să aveți cauciucuri și rezerva buna. Si ... multa, multa rabdare.... Fire zbuciumate

dany

ms.costi.avem 2 roti de rezerva.Tov. meu a mai mers acolo si a facut ceva pene pe pietrele ascutite.Asa e!Multumesc.

kama3

Hai ca mi-ati trezit nostalgii...
In 2004 am facut un drum dus-intors pana la Chilia cu o Dacie 1310.
Atunci am reusit performanta ca exclusiv datorita vitezei (ne grabeam sa prindem bacul - eram doar doi insi in masina) si drumului prost sa rup puntea spate, sa indoi telescopul si sa fac o galma babana in cauciucul stg spate, basca sa indoi baia de ulei si sorbul pompei de ulei (si aveam si scut de otel d-ala zdravan) de-am ajuns in Galati cu prima linie la presiune la ulei.
Da' totusi a fost eroina. Puntea si-a dat obstescul sfarsit rupandu-se de tot inainte sa urce pe elevator la service.
Am mers pe anumite portiuni si cu 80, dar drumul era intr-adevar nasol tare atunci. Era bun pe portiuni unde puteai sa mergi oleaca mai tare apoi brusc urma ori o denivelare sanatoasa ori o groapa adanca.
Clio-ul pe care il am acum n-ar rezista la asa ceva nici in cele mai offroad vise ale lui.

Fire intinse si vreme buna (pentru pescuit se intelege  8) )!

dany

Multumesc kama!
Toti vorbiti de drum...duca-se pe pustii!.....Ptiu! ....Ptiu!...Se pare ca trebuie sa ''descant''masina!!!....incantatii, si alte alea...