Caut sa inchiriez

Creat de Cristina90, Noiembrie 02, 2018, 09:15:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristina90

Buna seara,cautam sa inchiriem o barca pentru doua zile in Tulcea.Mentionam ca motorul il avem noi de 5 cp.Dorim sa inchiriem pentru pescuit,pentru doua persoane,vor avea echipamentul pentru pescuit si un cort.Multumim anticipat.0756 681 538.

Zodiac

Daca vrei sa primesti un raspuns rapid si la obiect , cred ca ar fi bine sa spui si ce activitati doriti sa faceti cu barca si in plus cate persoane si ce bagaje  ! Exista mai multe tipuri de barci .
Bine ai venit pe forum !

Cristina90

Zodiac

Presupun ca nu aveti permis de conducere . E destul de greu , desi nu imposibil sa gasiti pe cineva in conditiile acestea .

bobinuta

Citat din: Zodiac din Noiembrie 02, 2018, 10:09:15 PM
Presupun ca nu aveti permis de conducere .
Zodiac, cu motor de 5CP nu au nevoie de permis de conducere ambarcatiuni, pot iesi fara nici o problema.
@Cristina90: Puteti cauta si pe internet, exista oferte, de exemplu cele de pe ProBarca:
http://www.probarca.ro/anunturi/1/3/Oferte-inchiriere/Oferte-inchirieri-barci.htm

... dar puteti incerca sa postati si pe urmatoarele grupuri Facebook:
- BMR-13.12.2016-BĂRCI, MOTOARE, REPARAȚII, RECONSTRUCȚII, LEGISLAȚIE-BMR (daca nu primiti aprobare pentru Join, va pot oferi eu o invitatie);
- Barci Motoare-Reparatii Tulcea ;
- SPINNING ROMÂNIA ;
- AVENTURI IN DELTA DUNARII

Daca primiti oferte convenabile, v-as ruga sa reveniti si sa postati sursele, ca sa nu mai sapam si noi in plus :)

Fir intins si ape linistite!
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Zodiac

Citat din: bobinuta din Noiembrie 03, 2018, 12:17:11 PM
Zodiac, cu motor de 5CP nu au nevoie de permis de conducere ambarcatiuni, pot iesi fara nici o problema.

Pai ...banuiesc ca macar atata lucru stiu si eu ;D ! Am studiat si eu putin netul inainte de a posta .
Toti vor bani multi si din acest motiv inchiriaza barca numai cu motorul lor si in plus cu conducatorul lor . Daca ei vin cu motorul lor in primul rand cred ca nu doresc sa investeasca o suma consistenta , altfel nu cari cu placere un motor dupa tine  ;) .
Cand am presupus ca nu au permis(avand motorul de 5 cai) m-am gandit la faptul ca putini ar inchiria o barca unuia care nu are permis , in zona Tulcea care este o zona foarte circulata . Cel care inchiriaza poate presupune ca da barca unuia care habar nu are de nici o regula de navigatie si de "citit apa" deci pentru el riscurile ar fi mari . Unul care detine carnet prezinta mult mai multa incredere .
Spor !