Vând lansete vechi și noi Germina,Dam, Colmic

Creat de valyxman, Noiembrie 08, 2018, 09:22:58 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valyxman

Vând din motive de spatiu, neutilizare și nefinalizate proiect varii lansete. De la Germina la DAM și la Colmic.
Preturi de bun simt zic eu adică 50 - 100 Ron funcție de bat. Doar colmicul-150. Dar vorbim mai ales daca se iau toate....
Pun cate foto am dar de preferat sa se descurce în București. 0748926174 Valentin

junior9007

Salut,ma intereseaza Germina daca se poate.Merci.

valyxman

Ai mai multe foto pe WhatsApp. Și de văzut abia duminica ... Că de diseară sunt pe Dunăre până duminică... :)

scm_ro

Super lanseta Germina aceea. Am si eu una ramasa de la bunicul si o folosesc cu succes la somn din barca. Pe timpul lui Ceasca doar cu multe pile se procura una.

valyxman

Domni mei pana duminica (cand vine cineva sa la vada, ca pana atunci, incepand de dupa masa sunt pe dunare) a se considera rezervate.
Sper sa nu incurc pe nimeni ca m-au sunat 2 persoane , din care cu una am vb la tel (Sorin sau Dorin ca nu mai stiu).
Eu vreau doar sa le dau, si avand in vedere cat le-am cautat eu si cat m-au ajuns pe mine cu tot cu transport pentru fiecare separat... nici nu ma mir ca s-ar putea ca cineva sa se supere ca nu le-am dat lui.
Deci imi cer scuze anticipat in caz ca am incurcat deja pe cineva, de aceea pana Duminica pe seara rezervat tot si ulterior anunt ce a mai ramas.
Multumesc!

dany

A adus un var din germania mai multe lansete din fibra plina cu inele de sarma.Sa ma uit la ele ,sa le identific.Poate gasesc ceva sa va placa!
scuze de of topic! Eventual deschid un topic nou...

junior9007

Deci imi cer scuze anticipat in caz ca am incurcat deja pe cineva, de aceea pana Duminica pe seara rezervat tot si ulterior anunt ce a mai ramas.
Multumesc!
Cel incurcat am ramas eu, cu toate ca mi-am exprimat primul intentia de a cumpara lansetele Germina.In urma convorbirii telefonice ,valyxman a recunoscut ca eu l-am contactat primul, dar intre timp a mai aparut un client,care din nu stiu care motive are intaietate la vizionaea lansetelor,sa-si aleaga, si eventual daca ramane ceva ,sa fiu anuntat eu.Inca odata se confirma faptul ca ,la fel ca la femei,a fi primul nu  neaparat cel mai placut lucru.

Spinoza

Citat din: valyxman din Noiembrie 08, 2018, 09:47:54 PM
1
Wawwww!!!
Si eu am 2 Germina, insa a trebuit sa le schimb inelele, cele originale ruginisera - chestie normala daca ne gandim ca au vreo patruzeci de ani.
PS. - Inca pescuiesc cu ele.
"Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus."
Nicolae Steinhardt

valyxman

Cu sau fara supărări... Lansetele s-au dat la pachet mai mare decât doar cele 3 germine cum era și preferința mea dat fiind că nu mă ocup cu așa ceva. Scuze mai mult de o dată în scris și o dată telefonic nu mai cer nimănui. Ce a mai rămas o sa le fac cadou pe malul Dunării vreunui pentru a nu se mai supara și altcineva, ci din contra pentru a face o bucurie. Seara frumoasa la toată lumea!

dany

Am vazut lansetele varului .Nu este nici una germina...
Asta legat de ceea ce am comentat mai devreme