Husa marș

Creat de gabriel.c, Decembrie 18, 2018, 09:17:50 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Citat din: gabriel.c din Decembrie 20, 2018, 09:39:05 PM
Ce fel de capse credeți că sunt potrivite pret/calitate?
Eu am vazut un singur model -il gasesti la Hornbach- pentru uz nautic. Sunt scumpe dar de buna calitate.

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

stefand600

Nemesis foloseste capse USA. Eu am facut inchiderea la barca de 5 m, cu plase si a costat 3800 ron cu tot al lor.
Stefan D

gabriel.c

Dar când ai făcut husa la Nemesis?

stefand600

La sfarsitul lui Octombrie anul acesta. Am lasat barca la ei de miercuri si sambata am preluat-o. Cat am stat barca la TL eu am fost la o partida de pescuit la Maliuc.
Stefan D

gabriel.c

Ce material ai folosit la închidere ?

Intersect

Citat din: stefand600 din Decembrie 25, 2018, 08:24:03 AM
La sfarsitul lui Octombrie anul acesta. Am lasat barca la ei de miercuri si sambata am preluat-o. Cat am stat barca la TL eu am fost la o partida de pescuit la Maliuc.
Daca ai pune si niste poze te rog.
Born to fish,forced to work!!!

stefand600

Am pus si poze cu inchiderea.
https://www.flickr.com/gp/146249451@N08/6b06N6
Toata inchiderea este modulara, capotina, capotina cu pereti laterali, bimini, bimini cu capotina, preti laterali si spate sau doar plase de tantari. oricum pretul a fost jumatate din ce au cerut ceilalti la care am apelat.
Materialul are un nume din ciftre 386 sau asa ceva. important este ca are 3 ani garantie fara nici un fel de intretinere.
Stefan D

Intersect

Citat din: stefand600 din Ianuarie 07, 2019, 07:57:40 AM
Am pus si poze cu inchiderea.
https://www.flickr.com/gp/146249451@N08/6b06N6
Toata inchiderea este modulara, capotina, capotina cu pereti laterali, bimini, bimini cu capotina, preti laterali si spate sau doar plase de tantari. oricum pretul a fost jumatate din ce au cerut ceilalti la care am apelat.
Materialul are un nume din ciftre 386 sau asa ceva. important este ca are 3 ani garantie fara nici un fel de intretinere.
Arata bine,ti-au facut si cadrul?

stefand600

Da, totul este facut de ei.
Stefan D

Intersect

Citat din: stefand600 din Ianuarie 07, 2019, 05:13:00 PM
Parca as face si eu una.Sa vedem la primavara mai ales ca vreau sa duc barca cu tot cu peridoc la Sfantu.
Multumesc pentru poze.

gabriel.c

Salut,foarte frumoasa husa.Sigur sun și eu la ei repede .Barca ai reconditionat-o tu singur sau la vreo firma din domeniu?
Ms

Alex1958

Citat din: stefand600 din Ianuarie 07, 2019, 05:13:00 PM
Salut,
Poti, te rog, sa te uiti mai exact la numele materialului! Am lucrat si eu la ei ceva si apoi m-am intalnit cu patronul la salonul nautic de acum vreo 3-4 ani unde prezenta un material de prelata american, foarte interesant. L-am invitat sa se prezinte la noi pe forum dar....
Oricum 3 ani garantie nu suna foarte tentant. Eu am lucrat husa cu Sunbrella si o am deja de 4 ani. Materialul lor de atunci parea mai bun ca Sunbrella. In orice caz orice material de husa de mars are viata mai lunga daca in stationare barca e acoperita cu alta prelata (cea de stationare!). Ultravioletele sunt cele care oxideaza si deterioreaza orice material plastic.

stefand600

Am reconditionat-o eu. Din fericire am avut locul dar nu si timpul necesar, a durat un an si jumatate pana am iesit prima data cu ea. Inca mai sunt cate ceva de corectat sau de adaugat.  Cand am cumparat-o arata asa
https://www.flickr.com/photos/146249451@N08/?
Stefan D

stefand600

Nu scrie pe eticheta ce material este. O sa-l intreb pe patron cum se numeste materialul. Cu material Sunbrella costul era cu 60% mai mare. Oricum din acelasi material am vazut ca face inchiderile la Corsarii de 10 persoane care transporta turistii. Oricum foloseste materiale de calitate. Capse USA si fermoare YKK. el spunea ca rar dupa 2 ani de utilizare mai inlocuieste cate un fermoar la Corsare. Si aia merg cu 45-50 km/h.
Stefan D