Vand barca ''prea noua''

Creat de dany, Ianuarie 28, 2019, 05:52:10 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Daca este cineva interesat sa-si faca o barca de pescuit din aceste doua piese sa lase mesaj.Renunt la proiect caci i-mi ajunge pilotina si pneumatica...Nu am timp de ele pe cat mi-as dori!
Barca are L=4,3m;l=1,74m;h max borduri=52cm;aprox 120-130kg .
Barca a fost turnata in italia la un santier naval ''Azimut'' .Nu cunosc modelul.contact 0746246216 .Dany.

dany

Am gasit un domn amabil pe un grup de FB si m-a lamurit si cu poze si prin telefon...Tullio abbate 4,3.Este extrem de multumit de ea.O are de trei ani si iese frecvent in delta cu ea...M-a bulversat discutia cu dansul.....

Vali

Citat din: dany din Ianuarie 28, 2019, 04:22:47 PM
M-a bulversat discutia cu dansul.....

Asa ca ti-a trecut cu vanzarea :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

La cate mi-a zis tipul despre ea....sa-mi trag palme!!!Merge pe Dunare frecvent pana la Sfantu Gheorghe si nu a avut greturi cu mot. de 25  2t,yamaha si bagaj cat cuprinde pt. 5 zile.La stiuca e f.stabila si te bagi unde vrei cu ea...etc...

Vali

Nu uita ca faci parte din cei foarte putini care stiu ce au de facut ca sa scoata o bijuterie din coasca actuala ;).
Eu nici nu i-as mai pune corpul interior, ci i-as face o copastie si un paiol etans pe varange, ca sa pastrez barca usoara. Cu un 15 cai racheta o faci...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Am mai discutat cu Cristian Tutuianu varianta asta....De fapt a fost ideea lui! Si acuma si tu.....la fel...Eu ma gandisem s-o inchei asa din comoditate, fara a lua in considerare ca o voi usura f. mult si o pot amenaja la interior cum vreau euBuna treaba.Poate o mai las la ''pitrocit''!Mai combin eu ceva ,renunt la pneumatica si la motorul de 8 cai pt. ea ,si bag la asta...Ce -i mai nasol e peridocul,ca restul e ''parfum''!

Vali

Pune-o si fa-o pentru tine, ca daca o dai iei fix pix pe ea (asta daca reusesti s-o dai). Fa-i cum ti-a spus Cristi paiol etans, 2 banchete si un 15 cai / 2T si ai o barca pentru o viata. La nevoie ii frigi un cort deasupra si nu mai ai nevoie nici de pilotina.

Nu cred ca exista o barca mai potrivita pentru 1 sau 2 persoane pe Dunare si Delta decat o varianta din-asta de 4,30. Ai si performante, si spatiu, si calitati nautice pe orice vreme, si exploatare economica. Eu m-am convins la randul meu cand mi-am facut barca de 4,30 ca nu exista ceva mai potrivit pentru nevoile mele, si cred ca si pentru tine ar fi la fel.

dany

M-ai lamurit! E timpul de facut un paiol!!!
Multumesc!
Si o copastie....uuuups !Fac matrita si o torn in fibra,vad eu...mai cer ajutor ce sa fac!?

Vali

Sau poti sa tai doar copastia din tot corpul ala interior, eventual pastrezi si bancheta prova.

dany

O sa am si varianta asta in vedere...Bancheta prova e cam aiurea.As face-o cum ai tu la barca ta,in ''v''.

kama3

dany

Multumesc de intrebare,aveam o idee la momentul ''0''....Acum nu ma mai gandesc la vanzare.Actionez cam ''haotic''....asta sunt eu...''razgandeanu''.Scuze!
Fa o oferta serioasa si nu se stie...

dany

Am modificat pozele si le prezint.Asa arata tullio abbate 4.3m.Adica si barca mea,in cazul cand o voi incheia asa.
Cheltuieli estimate 2000 de lei, folosind materiale de calitate
Prefer conducere la maner pt. max.20 cp.