reconditionare barca fibra 1 si 2

Creat de dusan, Februarie 12, 2019, 09:58:10 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

momaul

Salut.Stiti cumva daca si aia cu trei chile e facuta tot la Bratesul?

kama3

Acum multi ani vazusem intr-o curte o barca asemanatoare. Pe placuta de identificare a acelei barci scria ceva cu litere chirilice. Nu mai tin minte ce scria pe ea (stiu sa fac doar transliteratia nu fac diferenta intre rusa / ucraineana, bulgara), barca era destul de veche si din cate stiu ce a intrat inainte de 89 la noi a intrat pe filiera sovietica.
Acuma daca si aia or fi copiat modelul dupa altceva nu mai stiu. Am vazut ceva asemanator facut si de Angelo Molinari. Cu trei chile faceau si cei de la Fibromarine si banuiesc ca nu e proiect propriu.

dusan

dusan

In interiorul barcii unde nu atinge nimeni cu nimic lateralele si tavanul ... intelegeti voi .. pot sa dau cu vopsea poliuretanica ?. Sa nu consum gelcoat aiurea.

dusan

Am dat prim strat de topcoat la trafalet dar nu acopera bine din prima . Cred ca mai necesita 1 sau 2 straturi.

dusan

Am dat al 2 lea strat . A acoperit ceva mai bine . Dar nu suficielnt. Maine mai dau unul sa vad ce iasa .

dusan

Abia azi am reusit sa dau al 3 lea strat. A iesit insfarsit. . Ceva pareri? Pro si contra?

kama3

Pai daca ne arati ne dam si noi cu parerea. Ca in glob de cristal nu citim.. ;D

dusan

dusan

Pana sau incarcat pozele ai apucat deja sa scrii. .. multumesc.. 😂😂

dusan

Tot interiorul este vopsit cu vopsea poliuretanica.  Sper sa reziste la uzura.

dusan

Bun... ce se poate intampla daca pun mai mult stirenparafina in gelcoat decat trebuie ?

dusan

dusan

Multumesc de raspunsuri si ajuror tuturor.
E gata jucaria. Si elice noua la motor de 10x1/4 11×1/4   merge perfect gliseaza înainte sa ajung la jumatea turatiei cu motorul.

dany