yamaha 25 old timer

Creat de dusan, Februarie 12, 2019, 10:44:25 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dusan

Ok. Am sa pun video dar deocamdată trebe sa termin barcuta

dusan

Nu am mai avut rabdare pana diseara . Poze cu elica. Zi e asa. 9 1/4X10 3/4 Ce inseamna asta. Ce pas are ce diametru .etc

dusan

Alex1958

Pentru ca intrebi asa de frumos:
Most marine propellers have markings which indicated it's dimensions. There are a number of different combinations of markings, but they should be in order of diameter, followed by pitch. Quite often on inboard propellers the diameter and pitch will be separated by an X or the direction of rotation.
Deci ai o elice cu Diametrul de 9.25 inch cu pasul de 10.75 inch.

dusan

junior9007

Citat din: Alex1958 din Februarie 20, 2019, 09:10:29 PM
Pentru ca intrebi asa de frumos:
Most marine propellers have markings which indicated it's dimensions. There are a number of different combinations of markings, but they should be in order of diameter, followed by pitch. Quite often on inboard propellers the diameter and pitch will be separated by an X or the direction of rotation.
Deci ai o elice cu Diametrul de 9.25 inch cu pasul de 10.75 inch.
Salut Alex1958.Sa inteleg ca ,conform celor de mai sus,codul YB 10 15 inseamna ca am o elice cu biametrul 10inch si pasul 15 inch?Nu am gasit nicaieri acest cod.Multumesc.

Alex1958

Salut,
Nu prea cred. 
In descrierea trimisa lui Dusan, luata din primul rezultat de la Google pentru "propeller marking" se zice ceva si de un X. La tine lipseste X-ul. Deci banuiesc ca este un cod de produs.

dusan

Unde gasesc garnitura sa pun roata la capac ca am dat-o jos cand am revopsit capacul si nu am mai reusit sa o refolosesc

Vali

Doar la un alt capac de acelasi tip, sau poti adapta vreun cheder de portbagaj sau asemanator. Am mai vazut motoare cu garnituri la capace adaptate, si isi faceau treaba (nu facea baie capul motor).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dusan

Am cautat azi in toata timisoara.  Si nu am gasit nimic sa imi placa. Vreau un cheder finut nu unul ca de camion

Zodiac

Pai banuiesc faptul ca nu exista mari diferente la chedere...asa ca mai bine te orientezi catre unul dedicat pe care sa-l adaptezi :
https://motoarebarci.ro/cheder-johnson-evinrude-ro.html

pilu

dusan

Asta da pare ok. Dar cum adică plasticoase. Pe mine ma intereseaza sa nu zornaie cand merge motorul. Adică sa nu zdrangane capacul

pilu

adica nu e un cauciuc moale ,nu e nici plastic ..ceva intre

Vali

Acu' 30 si ceva de ani cand mergea cu Veteroku, taica-miu i-a pus garnitura la capac dintr-un furtunas taiat pe lungime.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau