Mercury 20 2t

Creat de dusan, Februarie 15, 2019, 11:42:48 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dusan

Am un mercury de 20 la care am pus carburator de 25 dupa 2 ore de reglat abia am reusit sa il fac sa stea in relanti sa meargă frumos.  Dar... din cand in cand mai da cate un rateu si nu stiu ce sa ii mai fac. .
Si imi lipseste piesa care schimbă vitezele de la manea . Acel plastic rotund care face schimbarea . Am cautat pe la toate dezmembrarile si nu gasesc. Rog ajutor

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dusan

Cand ajung acasa am sa fa  poza .

dusan

dusan

In ultima poza asa ar trebui sa fie

dusan

Am încercat dar nu prea pot sa imi dau seama... cred ca . E tija care schimbă vitezele si presupun ca si cele 2 rotite din plastic. Ca .. Cine a avut motorul înainte lea facut din textolid ceva improvizații. Vezi pozele. Si schimbarea vitezelor se face manual . Dar eu am vrut sa il fac cum a fost odata cu schimbarea vitezelor de la manea de accelerație

dusan

Cred ca asta secundara ce vine in spate la cea primara cea cu cablurile. Apoi tija  . Daca mi-ar permite bugetul as schimbă tot ansamblul sa stiu ca e ok. NR 28 si tija aferenta

dusan

Imediat am sa fac un video sa vedeti cum merge si sa va explic ca lumea ce lipseste. Si ce reglaje trebe sa ii mai fac . Ca da rateu din cand in cand

dusan

pilu

cred ai model mai vechi reperul 25 ai nevoie  baga codul 94085A1 pe ebay si gasesti. sau incearca la yacht tng cu acest cod
https://www.boats.net/catalog/mercury/outboard-by-year/mercury-outboard/1991/1020211ld/throttle-and-shift-linkage-tiller-handle-shift

dusan

dusan

dusan

Nu este nimeni care sa ma sfătuiască ce sa i mai fac. Înafară de .. Sa il duc la service sau mecanic

dany

Sunt baieti pe probarca sau pe grupuri de pe FB care se ocupa de reparatii.Poate gasesti pe la ei ce-ti trebuie...Cu ceva noroc ,vezi pe fb.Baga-te pe grupurile pasionatilor de barci si motoare..