Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

Zodiac

Lasa banii acolo in cont , nu mai trimite nimic inapoi ca...imbogatim bancile . Eu sper ca se strange si pentru la anul , asa ca la anul nu mai e nevoie de cheta ;D !
In weekend e inchis forumul  ;D ;D ;D ? Cine vrea , poate face plati pe internet direct de pe card...cred ca optiunea costa maxim 50 de lei pe an , poate sa transfere in orice moment ! Si nu mai sta pe la cozi in tot timpul anului !
Spor !

RaduD

Citat din: Vali din Martie 01, 2019, 10:05:34 PM
Daca se mentine ritmul asta si depun si ceilalti care si-au anuntat intentia, suma necesara va fi depasita binisor. In acest caz am sa pastrez doar cat e nevoie pentru cele 10 luni din 2019, iar restul de bani ii voi inapoia fiecaruia, proportional cu cat a depus.

Asta ma tem ca nu se poate, pentru ca nu toti pot fi identificati.  :P Scopul oricum nu a fost acesta. Suma peste fie se reporteaza pentru la anul fie va fi utilizata conform sugestiilor userilor, poate in alte sensuri ( de ce nu pliante cum a sugerat un coleg - Zodiac daca nu gresesc ) sau, de ce nu, daca e consistenta, si in alte scopuri, intalniri ori poate chiar si caritabile, ecologice etc. Important este ca dovedim ca se poate ceva, daca exista vointa si un scop comun. Restul, e maruntis.... iar cei ce au participat au aratat de fapt, ca nu vor sa se complaca in indiferenta colectiva in care ne-am obisnuit sa traim,... cred. 

Zodiac

@RaduD ! Toti sunt identificati cu cont , cu numar de IBAN...ca nu am depus banii pe Zodiac ;D ! Suma trebuie sa se reporteze si pe anul urmator , scopul donatiilor pe acest topic e pentru un forum cu resurse optime , de viteza si cu multi GB .
Pentru intalniri , actiuni caritabile si ecologice pot fi facute topicuri diferite si fiecare doneaza cat doreste .
Nu am vrut "pliante" ci am glumit cu un "steag cu CapCompas" pe care il voi obtine oricum dar cu alti bani  ;D! Sa apelez la colegii de forum , daca...ma scufund cu X navete de bere...sa mai preia si ei din sarcina  ;D !
No offence  ;D! Pace !
PS - Am fost cel mai mare ecologist din Romania , un mare caritabil...nu mai fac niciodata asta ! Dar asta pe alt topic , daca il va deschide cineva !

RaduD

Citat din: Zodiac din Martie 01, 2019, 11:05:39 PM
@RaduD ! Toti sunt identificati cu cont , cu numar de IBAN...ca nu am depus banii pe Zodiac ;D !
Nu am vrut "pliante" ci am glumit cu un "steag cu CapCompas" pe care il voi obtine oricum dar cu alti bani  ;D!
No offence  ;D! Pace !
- Scuze, te inseli aici. E valabil numai la transferuri nu si la depuneri prin Atm-uri pe baza de cod.
- Ideea steagurilor, ma rog, nu a pliantelor, mi s-a parut oricum excelenta.
- Utilizarea excedentului in alte scopuri agreate avea doar legatura cu intentia lui Vali de a ni-i returna.
PS. Daca ma superi voi face numai depuneri pe numele de Zodiac   ;)

Zodiac

D'astea...nu stiu  ;D  ;D ;D ! Deci se poate plati si in weekend ! Ar fi culmea ca cineva sa depuna fara ca macar pe PM sa-i spuna lui Vali cine a depus .
Daca depui mult pe numele Zodiac(la Vali)...si de multe ori...ce trebuie sa fac sa te "supar" MAXIM  ;D ;D ;D !
Apropos...ai depus ceva...sau discutam principii  ;D ?

Vali

Stiti ceva, haideti sa nu discutam deocamdata de pielea ursului din padure. Si haideti sa ramanem on-topic, sa putem urmari usor ce avem de urmarit.

In ce priveste eventuala depasire a sumei pentru hosting + ugrade, fara sa fiu refractar, dar am sa fac cum am scris mai sus, nu vreau sa stau cu grija banilor pe cap. Ne-am angajat pentru upgrade forum, asta vom face. Sa vedem intai cat se strange.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

RaduD

Citat din: Zodiac din Martie 01, 2019, 11:25:25 PM
Apropos...ai depus ceva...sau discutam principii  ;D ?
Sorry, you'll never know.
Ajutam fiecare daca, cand si cu cat putem si asta cred ca e de fapt scopul acestui minunat demers. Anonimitatea si publicitatea tine de fiecare, fara ca una sau alta sa reprezinte o virtute sau un blam.
Cred in continuare ca ideea ta cu steaguri ori poate alte materiale este foarte buna, evident contra cost, in ideea de a creea o unitate sau identitate vizuala a comunitatii forumului, desi nu e obligatorie. Doar parerea mea... Dar sunt deja off- topic

Vali

Citat din: ZodiacIn weekend e inchis forumul  ;D ;D ;D ? Cine vrea , poate face plati pe internet direct de pe card...cred ca optiunea costa maxim 50 de lei pe an , poate sa transfere in orice moment ! Si nu mai sta pe la cozi in tot timpul anului !

Eu nu am bani pe card, ci in euro. Va trebui sa astept pana luni sa schimb si sa depun la bancomatul ING.
La fel, sunt baieti plecati din tara care m-au sunat ca nu au cum sa plateasca momentan.
Din cauza asta e bine sa ne abtinem sa comentam de ce nu depune lumea chiar acum ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

@RaduD ! Te asigur ca nu doresc sub nici o forma publicitate . Nimeni , care ma cunoaste in realitate nu imi stie nick-name-urile de pe forumuri !
In rest , cum a zis Vali , intai sa se stranga suma si apoi decide el ce face ! Spor !

Zodiac

Citat din: Vali din Martie 01, 2019, 11:50:53 PM
Eu nu am bani pe card, ci in euro. Va trebui sa astept pana luni sa schimb si sa depun la bancomatul ING.
La fel, sunt baieti plecati din tara care m-au sunat ca nu au cum sa plateasca momentan.
Din cauza asta e bine sa ne abtinem sa comentam de ce nu depune lumea chiar acum ;).
Iar nu ne intelegem ? Eu doar spun ca de cand mi-am facut internet banking pe unul din carduri , platesc Enel , internet , cablu TV , gunoi , BGS , impozite , amenzi , etc. ,  tot felul de taxe...de exemplu acum cand mi-am inmatriculat peridocul ...am platit taxele PE NET ! Nu mai stau la cozi DELOC...pot plati si in weekend . ATAT !
Departe de mine sa judec pe unii sau pe altii ! Spor !

mariusm piesenoi111

Citat din: gupi din Martie 01, 2019, 11:46:29 AM
offtopic

Ziceati de Revolut ?

Uite stire de azi
https://www.news.ro/economic/directorul-financiar-revolut-a-demisionat-1922400101002019030818920470

Mie nu îmi spune nimic știrea asta.
Pt mine funcționează mai mult decât perfect și am salvat mulți bani de când îl am și am și făcut ceva bani cu cripto tot prin ei....
Si a propos.....am donat de pe Revolut

Sam

Vali, chiar nu cred ca e nevoie sa returnezi surplusul banilor care se strang - ar insemna oricum sa pierzi o gramada de timp cu facutul calculelor, cu completarea formularelor de returnare (online sau pe hartie, la banca). Daca nu se poate plati de pe acum abonamentul de hosting si pentru o parte din anul viitor, eu zic sa lasi diferenta de bani in cont si sa platesti prelungirea cand s-o putea. Asta ca sa fii si in asentimentul celor care au contribuit cu draga inima si sa nu ingrasam inutil bancile, asa cum bine zice Zodiac!
Week-end minunat tuturor!

diles

de ce nu dai drumul la publicitate pe forum?cred ca are trafic suficient pentru a genera atata venit cat sa se autosustina,nu reclame din alea agresive care sant o porcarie ci din alea cuminti care stau pe margine si daca vrei le dai clic daca nu le ignori.sa nu uitam ca publicitatea e cea care tine internetul in viata si plateste tot ce e gratuit pe net si utilizam in fiecare zi.cred ca se poate da un vot si pentru treaba asta.

ps.in felul asta vali ai fi independent de alte surse de venit asa cum iti doresti dar totodata efortul financiar de sustinere a forumului ar fi acoperit.

Vali

Citat din: diles din Martie 02, 2019, 08:09:12 AM
de ce nu dai drumul la publicitate pe forum?

Forumul exista din aprilie 2011, iar tu esti membru din februarie 2016. Probabil din cauza asta nu stii ca pe forum a fost publicitate, in primii ani. Nu a fost decat o bataie de cap continua, cu pretentii una mai mare decat alta, si sacaiala permanenta pentru 2 surcele.

Din cauza asta, si din cauza ca treaba pe barcaholic s-a spart tocmai de la un nasol care platea acolo publicitate si scuipa pe oameni, am zis ca mai bine dau din buzunar decat sa fiu ciuca talentelor unora sau altora. Daca ar fi dupa ei, ar trebui ca juma' de pagina sa fie doar a lor.

In plus, rostul forumului e sa schimbam intre noi informatii, bune sau rele, despre orice oferta, nu sa promovam pe unul sau altul. E un forum al userilor, nu al comerciantilor.

Razvan Evergreen