Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

dusan

Urmatorul nivel pentru forum care este . Sa încapă de toate pt toti?

Vali

Citat din: dusan din Martie 06, 2019, 09:26:49 PM
Urmatorul nivel pentru forum care este . Sa încapă de toate pt toti?

Toate resursele forumului s-au dublat - spatiul fizic, traficul, viteza, resursele hardware etc. Deci teoretic incape cam tot ce ne dorim, bineinteles cu respectarea regulamentului forumului.

Am sa revin cu update despre contributii etc. Am vorbit azi cu Gupi, si am sa detaliez pe forum zilele urmatoare.

Iar despre barca de pe topicul tau, cum ti-am promis am sa intru sa contribui, dar cand voi gasi timp suficient. Daca nu, ne auzim la fel la telefon. Daca e urgent, da-mi pe whatsapp care-i problema, si te sun eu. Ciao ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

Pe mine nu ma intereseaza nici un fel de informare despre contributii , cu o singura exceptie . S-au strans toti banii necesari , sau mai trebuie ?
Au trecut deja 10 zile , consider eu suficient timp cat sa contribuie cei care au dorit asta .
In cazul in care nu s-au strans , asa cum am mai afirmat , eu pot dona din nou !

Vali

Salut Florin si scuze de intarziere. Fiind weekend, am fost si eu plecat boschetar pe meleagurile patriei, si nu am intrat pe forum.

Banii stransi depasesc bine ce nevoi avem pentru 2019. Am mai prelungit putin fiindca au fost baieti care m-au rugat sa-i astept sa depuna si ei. Pana acum sunt 35 contributori confirmati, urmeaza sa se actualizeze maine cu cine a depus in perioada acestui weekend.

Urmeaza deci sa trimit pe privat contributorilor situatia, fara a scapa detalii personale. Pentru asta trebuie sa descarc istoricul tranzactiilor in format Excel, si sa sterg manual datele contributorilor (nume, cont). In felul asta se vor vedea doar banii stransi.

Mai e varianta sa trimit situatia cu credit si debit, adica suma totala stransa, iar la debit momentan e zero, fiindca am asteptat cei 2 colegi si nu i-am platit inca lui Gupi. Dupa ce ii voi plati lui Gupi, trimit din nou situatia, sa se vada cat a ramas.

Orice varianta doriti, imi spuneti si trimit pe privat, cum am mai facut. Nu am sa dau detalii pe forum, fiindca sunt dator cu situatia doar celor care au contribuit.

Cam atat momentan, daca mai sunt intrebari sunt tot timpul aici.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

Multumesc pentru informatii . Singurul lucru important este ca s-a atins scopul . Eu nu sunt interesat de nici o alta informatie .
Multumesc si eu tuturor colegilor care s-au mobilizat .Cu ce iese in plus ...plateste si facturile...pe anii trecuti ;D . La anul ma gandesc la un nou format , intai stabilim numarul celor care vor sa contribuie , apoi impartim suma la acest numar si mergem...la fix !
Ne intalnim pe topic in 2020 ;D !

Florio

Citat din: Vali din Martie 10, 2019, 09:56:17 PM
Am mai prelungit putin fiindca au fost baieti care m-au rugat sa-i astept sa depuna si ei. ...

A mai fost un băiat care n-a știut de inițiativă, fiind ba plecat pe ape, ba pe fugă.
Dar a rezolvat-o ieri, "tu-i ING-ul mamei lui, că nu lucrează deloc cu cache :)

Nakasone

Am piciorul in gips si nu pot calca pe el. Acum 2 minute am reusit sa-mi aduc contributia (apeland la un binevoitor) si am virat banii. Scuze ptr. intarziere.
carpe diem

Ciby

Inca unul care n-a stiut. Se mai poate dona? Oricum o sa incerc online.

Cat despre organizare, propun si eu o varianta, despre care sa ne spuna si Gupy si Vali daca este ok:

Deschidem un topic special pentru donatii in care la sfarsitul anului, sa zicem octombrie-noiembrie, sa ne mobilizam si sa strangem in contul deja deschis de Vali (ING-ul postat cu cateva pagini in urma) suma pentru anul urmator. Fiecare doneaza cat crede de cuviinta, sau cat ii permite buzunarul. Banii stransi peste necesar sa fie folositi in sponsorizarea unor activitati nautice, fie organizate sub umbrela Capcompas, fie diverse.

crysty

Cred ca este bine venita ideea cu activitatile nautice, si daca ar fi si intre membrii, ceva de genul sa se iasa undeva la o adunare pe ape 1,2 sau mai multe zile ar fi poate mai bine.....zic si eu.

Nakasone

De acord cu crysty. Orice are un inceput.
carpe diem