Delphin cu 90 căluți ETEC

Creat de mariusm piesenoi111, Aprilie 01, 2019, 04:30:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

scm_ro

Ma refer la distanta de la ultima rola pana la oglinda.
Eu vreau sa il comand astfel incat ultima rola sa pice la maxim 5 cm de oglinda.

mariusm piesenoi111

Pai al meu nu prea are role....doar una la primire și una lângă vinci....in rest.....scânduri mochetate ( cu mocheta roșie evident :)))  )

mariusm piesenoi111

Gata cu așteptarea....
Am lăsat bărcuțe vineri dimineata la dealer și astăzi seara am reușit sa o iau cu morisca montată......
1000euro mai tarziu 😥😥😥 inmatriculare/ inspecție ANR și montaj)....e gata de probe
De fapt....nu e gata pana nu vin actele ....

iulian_cioclin

Ai inmatriculat-o pe Romania? Cat te-a ajuns tot ce tine de inmatriculare?

mariusm piesenoi111

CCA  1500 RON fără drumuri și alte alea...
Dar e pe 5 ani no hussle
Later edit: 1750ron cu carnet nelimitat și inspecție valabilă 5 ani

bbl81

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 23, 2019, 12:05:57 PM
CCA  1500 RON fără drumuri și alte alea...
Dar e pe 5 ani no hussle

adica 5 ani nu mai trebuiesc nici verificari la ea, anr..nimic?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

mariusm piesenoi111

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 22, 2019, 10:56:24 PM
Gata cu așteptarea....
Am lăsat bărcuțe vineri dimineata la dealer și astăzi seara am reușit sa o iau cu morisca montată......
1000euro mai tarziu 😥😥😥 inmatriculare/ inspecție ANR și montaj)....e gata de probe
De fapt....nu e gata pana nu vin actele ....
Felicitări pentru achiziție.Ceva detalii despre modelul 5.5 știi?
Puține video pe YouTube si ma interesează  cum se comportă pe apă.
Cum arată finisajele... Poze detaliate la fel nu am gasit,doar un format mic.
Cum sunt cei de la Euronautica? O sa avem probleme cu ei pe partea de garantie? Au motoare pe stoc sau trebuie sa faci comandă?
Mulțumesc.
Born to fish,forced to work!!!

bbl81

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 23, 2019, 05:53:19 PM
Adica exact :)

daca stiam asta, o inscriam si eu pe Romania. Data viitoare, o fac romanca 100%
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

mariusm piesenoi111

@Intersect:
Despre cea de 5.5 pot sa îți spun că a fost prima mea alegere ....împerecheat cu un ETEC G2 de 150CP cred că era senzațională....
Dar am văzut-o Live și m-i s-a părut enormaaaaaa (eu țin barca în parcarea subterană si nu aveam cum sa intru cu ea ....
De arătat si finisaje doar de bine
Am sa fac eu ceva poze detaliate la a mea când o scot în probe....maine poimâine daca îmi ajung actele
Despre Euronautica ce sa zic?
Am mai avut un ETEC de la ei și au fost f ok.
Astepti Max 10zile sa vina motorul daca e pe stoc Europa.Poi aștepți sa te programeze la montaj care montaj durează 2-3 zile ....
Destul de amabili
Mecanicii și cei de la vânzări f dragut dar am impresia că managementul e putin cam scortos dar...nu conteaza
All together sunt ok
Hint: acum au garantie 10 ani la ETEC......si faci revizii din trei in trei si parca la G2 din 5 in 5 ani.....
Bafta la alegere
Daca ai nevoie de contacte PM

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 24, 2019, 02:44:36 PM
@Intersect:
Despre cea de 5.5 pot sa îți spun că a fost prima mea alegere ....împerecheat cu un ETEC G2 de 150CP cred că era senzațională....
Dar am văzut-o Live și m-i s-a părut enormaaaaaa (eu țin barca în parcarea subterană si nu aveam cum sa intru cu ea ....
De arătat si finisaje doar de bine
Am sa fac eu ceva poze detaliate la a mea când o scot în probe....maine poimâine daca îmi ajung actele
Despre Euronautica ce sa zic?
Am mai avut un ETEC de la ei și au fost f ok.
Astepti Max 10zile sa vina motorul daca e pe stoc Europa.Poi aștepți sa te programeze la montaj care montaj durează 2-3 zile ....
Destul de amabili
Mecanicii și cei de la vânzări f dragut dar am impresia că managementul e putin cam scortos dar...nu conteaza
All together sunt ok
Hint: acum au garantie 10 ani la ETEC......si faci revizii din trei in trei si parca la G2 din 5 in 5 ani.....
Bafta la alegere
Daca ai nevoie de contacte PM
Mersi pentru răspuns, din ce am văzut la caracteristicile bărcii  suportă motor maxim de 95 KW, personal i-aș pune un motor de 115 ( nu că nu aș vrea 150 dar nu imi permit :) ) . O vreau mare pentru că o să fac trecerea de la cabinată la open.
Barca se poate personaliza? Adică să facă cutii de depozitare si restul dupa cum vreau eu?
De văzut aș fi mers că să o văd dar nu am când, pe 2 Mai plec în voiaj.
Le-am trimis si lor un mail dar nu au răspuns.
Mi-ar fi placut ca să mă dau cu ea si dacă o sa aleg o barca de la ei in detrimentul uneia din aluminiu o să ii rog ca să imi acorde șansa.
  Până atunci caut opțiuni de bărci care s-ar preta la ce îmi trebuie mie.
In privinta celor de la Euronautica sper ca să țină garanția data de producător si sa respecte termenele garanției, dar daca spui că ai mai avut un motor de la ei si nu ai avut probleme este ok.
Dacă poți și când poți fă te rog un film cu barca interior si opera vie HD,il poti urca pe wetransfer daca este prea mare. Mulțumesc.

mariusm piesenoi111

Salutare
Acum am vb cu cei de la Criber
O pot personaliza extrem....au făcut și bass boat din ea și bowrider și puntea plină....cum vrei tu așa o fac
Suna la ei și cere cu Otilia Paval din partea mea (cel cu barca roșie cu rechinas)
Later edit:ai PM și 5.5 suportă 150 CP lejer

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 24, 2019, 03:16:26 PM
Salutare
Acum am vb cu cei de la Criber
O pot personaliza extrem....au făcut și bass boat din ea și bowrider și puntea plină....cum vrei tu așa o fac
Suna la ei și cere cu Otilia Paval din partea mea (cel cu barca roșie cu rechinas)
Gata Am înțeles mulțumesc.  Ai atins exact ceea ce mă interesa.

gabriel.c

Salut ,poți să-mi spui și mie te rog ce acte ai nevoie și cum ai procedat exact la înmatriculat in Ro? La ce capitanie ai înregistrat barca?
Cam ce costuri sunt?
Mulțumesc frumos

siad

Salut,

Pot sa-ti raspund eu deoarece sunt in plin demers de inmatriculare.
Acte necesare:
-contract de vanzare-cumparare
-cartea ambarcatiunii/dovada radierii (dupa caz)
-raport de inspectie
-fisa pentru inmatriculare (se completeaza la capitanie)
-copie CI

Cost total 1200 Ron, daca se ia procesul de la zero. De exemplu daca ambarcatiunea este inmatriculata in Tulcea sau este radiata, si tu vrei sa o inmatriculezi in Neamt, asta este pretul.
Daca ambarcarcatiunea este inmatriculata in Tulcea, si tu vrei sa o inmatriculezi tot in Tulcea, pe numele tau, atunci costul este contravaloarea a 100 euro.

Eu am ales varianta 2.