Parcare Murghiol.

Creat de Intersect, Aprilie 17, 2019, 09:17:07 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Vă salut, știți cumva o parcare ceva la Murghiol? Trebuie sa duc peridocul la Sfântu si gabara isi face apariția săptămâna viitoare.
Parcarea pe care o știu eu este cam pieperata dacă las masina si peridocul la ei. Orice idee ajută,gabara ajunge lângă Poliția de Frontieră.
Born to fish,forced to work!!!

Alex1958

La parcarea lui Gaina e 15 lei /zi masina si peridocul. Nu am incercat "negocierea"....dar merita incercat, ca n-am vazut bon niciodata.

Intersect

Citat din: Alex1958 din Aprilie 17, 2019, 09:25:31 AM
La parcarea lui Gaina e 15 lei /zi masina si peridocul. Nu am incercat "negocierea"....dar merita incercat, ca n-am vazut bon niciodata.
Ai cumva un număr de telefon sau cum se ajunge la "Găina "ăsta?

Mike83

Salut
Asta e de la parcarea de langa debarcader. Tot 15 lei pe zi sa zic ca dadeam si eu pt masina si peridoc.
0724 682 473- Chirilov

Intersect

Citat din: Mike83 din Aprilie 17, 2019, 09:50:11 AM
Salut
Asta e de la parcarea de langa debarcader. Tot 15 lei pe zi sa zic ca dadeam si eu pt masina si peridoc.
0724 682 473- Chirilov
Salut, il sun azi si vb cu dânsul.

Mihai-Andrei Manea

Salutare,
Eu in ultimii ani am colaborat foarte bine cu Dl. Dan Tomescu din Murighiol...ma refer la parcare, ajutor cu dat barca la apa, inchriere barci, transport...daca as avea Doamne fereste vreo problema pe apa pe el l-as suna primul...recomand sa memorati numarul 
(0745) 481 412 dar strict pentru parcare sunt foarte ok si variantele postate de colegi.
Spor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Intersect

Citat din: Mihai-Andrei Manea din Aprilie 17, 2019, 10:20:36 AM
Salutare,
Eu in ultimii ani am colaborat foarte bine cu Dl. Dan Tomescu din Murighiol...ma refer la parcare, ajutor cu dat barca la apa, inchriere barci, transport...daca as avea Doamne fereste vreo problema pe apa pe el l-as suna primul...recomand sa memorati numarul 
(0745) 481 412 dar strict pentru parcare sunt foarte ok si variantele postate de colegi.
Spor!

Salut, cât te-a costat parcarea? Unde ai dat barca la apă?

ss

La Murighiol, rampa satului este betonata si gratuita! :D

Mihai-Andrei Manea

La iesirea din luna asta am lasat masina si peridocul in curte la Doamna/domnul cu magazinul si terasa cu mici, vis avis de Laguna albastra, la 100 m de rampa de lansare din sat (  Dropped pin
Near Murighiol
https://goo.gl/maps/XcySQFe2kfy). Pentru parcare am platit 15 ron/zi iar lansarea la apa e gratuita.

Intersect

Citat din: ss din Aprilie 17, 2019, 10:33:36 AM
La Murighiol, rampa satului este betonata si gratuita! :D
Acolo cred că am să o dau la apă.  Sper să nimeresc.

scm_ro

Atentie ca daca barca e grea, iti trebuie si o masina 4x4. Eu cu tractiune fata cam las ceva cauciuc pe acolo.

Intersect

Citat din: scm_ro din Aprilie 17, 2019, 10:53:39 AM
Atentie ca daca barca e grea, iti trebuie si o masina 4x4. Eu cu tractiune fata cam las ceva cauciuc pe acolo.
Barca este grea dar am un RAV 4 așa că sper ca să nu mă chinuie.

Mihai-Andrei Manea

Salutare,

''Atentie ca daca barca e grea, iti trebuie si o masina 4x4. Eu cu tractiune fata cam las ceva cauciuc pe acolo.''
Pentru a nu avea emotii cu lansarea, cand folosesc tractiune fata, ma ajut de unul-doi bolovani la rotile din spate, iar daca rampa este uda, rog un coleg mai ''imbracat'' (sau 2) sa se suie cu grija pe capota/aripa, iar in acest fel rotile fata nu mai patineaza!

Spor!

Alex1958

Citat din: Intersect din Aprilie 17, 2019, 11:03:51 AM
Barca este grea dar am un RAV 4 așa că sper ca să nu mă chinuie.
Parcarea lui Gaina ("Hotelul Cormoran -Uzlina") este pe drumul asfaltat in apropiere de intrarea la Puflene Resort, pe dreapta cand vii din sat, nu ultima, penultima curte- cred ca mai e un modul vechi de vandut benzina pe acolo.... Preturile, dupa cum vezi sunt aliniate. Avantajul este ca ai loc sa intorci in curtea lui si sa nu faci manevre cu spatele cu peridocul legat. De cand am indoit o aripa intr-o astfel de manevra acest aspect mi se pare important.
Coordonatele:
45° 2'12.28"N
29°10'55.92"E
N-am numar de telefon, totdeauna e cineva acolo....
Bafta!

Intersect

Citat din: Alex1958 din Aprilie 17, 2019, 02:21:07 PM
Parcarea lui Gaina ("Hotelul Cormoran -Uzlina") este pe drumul asfaltat in apropiere de intrarea la Puflene Resort, pe dreapta cand vii din sat, nu ultima, penultima curte- cred ca mai e un modul vechi de vandut benzina pe acolo.... Preturile, dupa cum vezi sunt aliniate. Avantajul este ca ai loc sa intorci in curtea lui si sa nu faci manevre cu spatele cu peridocul legat. De cand am indoit o aripa intr-o astfel de manevra acest aspect mi se pare important.
Coordonatele:
45° 2'12.28"N
29°10'55.92"E
N-am numar de telefon, totdeauna e cineva acolo....
Bafta!
Mulțumesc, manevre nici eu nu prea vreau ca să fac ,mașină este împrumutată și nu aș vrea ca să îndoi nimic. :)