Barca lovita si reconditionata

Creat de dany, Aprilie 20, 2019, 07:07:18 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

De la inceput va cer scuze ca nu am facut destule poze pe parcursul reparatiei sau sa fac calcule de materiale.
Barca a fost implicata intr-un accident pe soselele patriei.Un sofer de tir a adormit la volan si a izbit lateral barca pusa pe peridoc ,aruncand-o din carlig in afara soselei.Un accident urat care s-a soldat cu avarierea grava a barcii ,pt. multi iremediabil,dar iata ca se poate.

dany

Pasi mici,etape de slefuire,batut fibra,iar slefuiri....Montat ''cleme''ajutatoare sa trag fibra la forma initiala dupa care scoase afara...Intarita bine pe  interior,si iar  intoarsa si rasintoarsa...

dany

poze
Am  montat placi de placaj stratificat pe ambele borduri pt. a ajuta la nontajul inoxaraiei pe barca si suportilor de tot felul,la cererea beneficiarului ,punand cotele  sa se  stie unde se afla exact pt. un montaj corect.
Vopsita cu topcoat .Urmeaza montarea celor doua corpuri si sa-i pun bandoul de cauciuc.

Sam

Bravo Dany! La cum a iesit cred ca e mai buna decat cand era noua! :)

dany

Multumesc  Sam !O problema mare era lipsa intariturilor din lemn  care ajuta la prinderea inoxaraiei si suportilor,etc...Barca avea o groaza de gauri ''moarte''din aceasta cauza...nu mai vb. de gaurile si crapaturile capatate in urma coliziunii!Au fost pareri ca barca trebuie aruncata,dar iata ca nu....V-a pluti in curand !