Barci cu dublu fund spumat

Creat de siad, Noiembrie 02, 2017, 01:33:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

sa te poarte mult, si in siguranta!!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

catalinc

Sa o folosesti sanatos si cu placere.

Mihai-Andrei Manea

Stimati colegi,
Doresc sa redeschid subiectul "spuma in dublu fund" deoarece sunt un pic contrariat.
Am tot studiat productia bass boat-urilor americane si cred ca toti producatorii de performance boat folosesc spuma intre corpuri, in rigidizarile din fibra, intre corpul inferior si podea...de ce oare? Nu cred ca americanii sunt cei mai destepti, dar au totusi o istorie in spate in domeniul nautic.
Cred ca nu privim cum trebuie utilizarea spumei...ne rezumam probabil la utilizarea incorecta in productia ambarcatiunilor din RO
sau la barci vechi aduse din afara. Are si spuma asta o durata de viata...nu tine 30 de ani.
Cred ca utilizata corect, adica injectata in compartimente perfect etanse si eventual hidrofuga ar trebui sa aduca numai beneficii unei ambarcatiuni, respectiv flotabilitate foarte mare, dar mai ales rigidizarea perfecta a celor 2 corpuri sau a altor imbinari.
Se mai produce condens intr-un compartiment umplut total cu spuma si etansat corespunzator?
Cred ca spuma intre corpuri este singura solutie in prezent pentru o barca performanta de pescuit, o barca de +5,5 m lungime si +2,1 m latime, solicitata de un motor de +100 cp.
Seara buna!

Sent from my iPhone using Tapatalk