Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: Cpt Nemo din Iunie 02, 2011, 01:46:51 PM
Salutare tuturor, va urmaresc de ceva timp si ma bucur sa va intalnesc. Eu sunt Viorel si am virusul caiacului. Acum cativa ani cu ocazia TID-ului, pentru ce ii era greu sa-mi pronunte numele un nene foarte simpatic din Germania ma intreba daca poate sa-mi spuna CptNemo(aveam atunci o palarie de soare pe care scria Nemo), am acceptat ce era sa fac  ;D .
Din ziua aia toti cei din turneul de atunci ma strigau asa. Asta-i povestea poreclei, pentru cei ce nu o cunosc, cat despre mine, turele si caiacele mele am sa va povestesc la o bere daca sunteti din bucuresti sau la o tura daca reusim sa ne intalnim pe apa!

Viorel, e foarte fain ca te avem intre forumisti, ca pasionat de padela si caiac.
Nick-ul tau insa e luat de onorabilul Capitan Nemo -  Mircea Trif , un prieten al aventurilor si al apelor. Ar trebui sa faci ceva cu asta, fiindca desi fiecare are o poveste faina despre aceasta porecla distinsa, aici pe forumuri exista regula celui dintai :)

Adialexion

Buna ziua, tuturor
Ma numesc Adi, sunt din Bucuresti, am 46 de ani. De cativa ani va urmaresc si va citesc cu mare placere posturile. Sunt pasionat de caiac, bicicleta, fotografie. Virusul caiacului s-a cronicizat, asa ca anul acesta ne vedem la TID.

Vali

Salutare si bun venit noilor membri :).
@captan: sa traiasca marinaru' profesionist din tine, da' mai ales marinaru' amator  :D, si daca ai nevoie de ajutor la barca, da de stire aici pe forum. Am reconditionat barci ca a ta (velier tip 2-facuta la Bratesul Galati), si te pot sfatui la orice problema.
@kmbh69: cu intarziere iti urez bun venit doctore :), si mult succes in noua activitate profesionala din Germania, dar si in hobby-ul preferat al barcutelor cu vele. Braconieru' iti va fi oricand alaturi ;).
@Cpt Nemo: salutare si bun venit, si din partea mea nu e nici o problema vizavi de confuzia de nick-uri. Celalalt capitan Nemo imi e unul din cei mai buni prieteni, si asta nu inseamna ca tu imi vei fi mai putin :P. Abia astept sa ne vedem la culoare pe ape :D.
@adialexion: salutare si respect din partea unui alt pasionat de bicicleta, fotografie, munti, ape, barcute si balaceli. Si eu citesc de cativa ani cu placere posturile barcagiilor, insa in ultima vreme sunt cam puturos la scris ;D. Da' lasa ca scap eu odata de reparat barcaze de Dunare si imi iau revansa ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Viorel Gheorghe

Citat din: Florio din Iunie 02, 2011, 11:21:42 PM

Viorel, e foarte fain ca te avem intre forumisti, ca pasionat de padela si caiac.
Nick-ul tau insa e luat de onorabilul Capitan Nemo -  Mircea Trif , un prieten al aventurilor si al apelor. Ar trebui sa faci ceva cu asta, fiindca desi fiecare are o poveste faina despre aceasta porecla distinsa, aici pe forumuri exista regula celui dintai :)

....noi sa fim sanatosi si sa avem cat mai multe aventuri pe ape linistite sau involburate, dupa gustul fiecaruia.
Am sa incerc sa va citesc posturile, sa fiu si eu cu lectiile la zi.

Respectele mele domnilor!

Captan

@Vali.Merci de oferta ptr ajutor la barca. Deja este pe apa,pe Ghiol, si legata la o geamandura zdravana.Arata super bine dupa vopsire, zici ca e noua si abia astept sa ma plimb cu ea.Mai am sa-i schimb fugile si sa fac curatenie inauntru,dar vremea asta e c-am naspa pe aici. poate azi reusesc. Revin si cu poze curand.Sanatate si numai bine.

OldRat

Salutari prietenesti celor ce populeaza balta braconierului si va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. Sunt Emil-Cornel RADU din Oradea, un incurca-lume notoriu, caruia, si ce par i-a mai ramas a albit, fara ca mintea sa i se coaca. Imi bantuiesc prin cap niste fluturasi, dar, pentru moment nu am posibilitatea sa-i scot de acolo la lumina. Dar sper ca nu va fi mereu asa. Sanatate si voie buna, tuturor!

cristeache

Va salut si bine v-am gasit!

Sunt Cristian, Bucuresti, 44 ani zis si dom' profesor. Am crescut cu pusca, caine si undita de cand tin minte, si asa-mi cresc si eu feciorul. Bantui pe la Portita din 1980 si prin Delta de mult mai de mult timp.
Locul cel mai drag, Portita, adevarul e ca stiu si asezarea pietrelor de acolo :)) si chiar a stabilopozilor.
Am o barca nemteasca, Ibis 2, 4.65 m  cu motor Johnson 15 cp, tandem de toata increderea si  care ma plimba prin Delta in luuuung si lat. Cam mica viteza, dar dupa ce  15 ani am mers numai cu un Saliut de 2.5 cp pus pe tot felul de barci, am ajuns la concluzia ca "incet" si "repede" sunt niste termeni atat de relativi  :) incat nu ma mai deranjeaza.
Sper sa stam de povesti si nevirtual,pentru ca o intalnire pe "viu" face cat vreo 300 de postari.
Inca odata, bine v-am gasit si sa ne vedem sanatosi si cu chef de hoinareala !

Vali

Sa traiasca dom' profesor, alaturi de ante-postatorul OldRat, caruia ii urez cu intarziere bun venit :).
Dom' profesor, aveti mare dreptate, 100 de discutii virtuale nu fac cat o veselie pe viu :D. Va spun asta fiindca acum 2 luni la Jurilovca si Portita s-a adunat o brigada mare de barcagii la tabara de creatie, unde dupa muuuulte discutii virtuale m-am cunoscut in sfarsit cu Legendaru, Alex, Capitanu, Colonelu si celelalte grade militare din gashca de barcagii ;D.
Iar vizavi de Portita, as vrea sa scriem odata pe aici despre acel colt de Rai, care totusi in prezent si-a mai pierdut din farmec, dar ramane acelasi capat de lume unde ne simtim intotdeauna ca la inceputuri. Va salut cu respect si asteptam sa ne povestiti (daca vreti :)) din aventurile dvs prin minunatia Deltei.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Constantin

Buna ziua,
Nu prea inteleg: eu sunt inregistrat pe forum, dar nu gasesc prezentarea!
Ma prezint, din nou:
Constantin Lascu, plimbaret pe mari. Cunosc pe multi dintre cei de aici, ma cunosc destul de multi... Pentru ceilalti, sunt skipper ca si profesie, instructor de velism si motor boat, indragostit definitiv de mare. Nu sunt constructor de nave, nici nu ma pricep la asta.
Va salut pe toti, si aici, ca si pe celalalte forumuri. E bine, cred eu, ca sunt mai multe forumuri, fiecare poate alege acel forum care i se potriveste cel mai bine. Ma bucur sa pot exista pe toate, e o mare onoare pentru mine.
Sa nu uitati: vara este o stare de spirit!

Vali

Salutare si respect Constantin, si multumim ca ne onorezi cu prezenta :D. As scrie mult mai mult, dar exact acum fug cu Lotca la Row-mania  :)...

laurentiu

Salut la toata lumea.
Numele meu este Laurentiu si sper ca acest forum sa fii inceputul unor discutii constructive pentru pasionatii de ambarcatiuni.

Vali

CitatSalut la toata lumea.
Numele meu este Laurentiu si sper ca acest forum sa fii inceputul unor discutii constructive pentru pasionatii de ambarcatiuni.
Sa traiti :), si sa ne dam cat mai curand cu runabout-ul ;).

Cristy

Salut tuturor,

Sunt Cristian si vreau sa-mi petrec timpul liber cat mai frumos cu putinta - fiind si un impatimit al pescuitului in Delta - am hotarat ca a venit timpul sa nu mai pescuiesc de pe mal ci sa incerc o barca. Din aceasta cauza ma aflu aici unde pot gasi pareri avizate asupra acestor mijloace de deplasare plutitoare. Sunt din Constanta si am fost invatat ca tot ce pluteste este si barca iar cand am calcat prima data in Tulcea m-am minunat - orice pluteste este barca sau mai mult...
V-as spune mai multe despre mine dar nu stiu cat va poate interesa. Oricum, daca cineva este interesat de mai mult sa intrebe si sigur voi raspunde.

Multumesc

Vali

Bine ati venit, si cred ca ocazia cea mai buna sa ne cunoastem ar fi sa ne adunam odata cat mai multi barcagii in balta, acum toamna, undeva in inima Deltei :).

kmbh69

Salutare la toti !
In sfarsit am internet acasa in apartamentul inchiriat. La spital, cand intru pe internet, totul e printr-un firewall foarte suparat, care nu ma lasa pe nici un forum.
Incerc sa revin cu postari zilele urmatoare.
Bogdan