Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bobinuta

Citat din: Sam din Septembrie 20, 2018, 09:56:22 AM
Ma numesc Radu (desi mai toti prietenii imi spun Sam), am 50 de ani si sunt din Iasi.
Sunt indragostit de Delta Dunarii inca din copilarie, de pescuit si de iesirile in natura. Ca hobby-uri, in afara de pescuit si drumetii, sunt pasionat de home brewing (productie de bere artizanala) si la fel de mult imi place sa gatesc.
Salut Sam si bine ai venit printre noi !
Nici eu nu am apucat sa ma prezint, asa ca urandu-ti tie bun venit, o voi face de asemenea  8)
Numele meu e Cezar, am 47 ani si locuiesc in zona vestica a Bucurestiului, dar am si un prieten bun in Iasi.
De mic copil am iubit apa, mostenire de la tatal meu, care a fost 20 ani ofiter radio in flota de pescuit oceanic, pe navele "Polar".
Tot de la el am mostenit si pasiunea pentru electronica si radioamatorism (hobby-urile mele principale). Pescuitul a venit dupa... iar din vara asta, m-am hotarat sa pasesc in lumea barcilor. Initial, am crezut ca o gonflabila si un motor de 5CP fara permis, vor fi tot ceea ce mi-as dori. Dupa ce am testat o astfel de combinatie... am realizat ca imi trebuie altceva. Si dupa foarte putin timp, m-am indragostit de vele. Desigur, la nivelul unui incepator sadea, dar ... acum stau si ma gandesc cum sa imbin dorinta de a-mi plimba familia pe apa, cu cea de a putea pescui de pe propria-mi barca si cu cea de a ma simti propulsat de vant ! Am constatat ca e o ecuatie complicat de rezolvat, asadar m-am inarmat cu rabdare  8)

Domeniul meu profesional este IT-ul (retelistica) si telecom-ul, dar interesul pentru navigatie si barci m-a traznit asa de rau, incat am lasat deoparte momentan celelalte hobby-uri.
Colegii de forum sunt oameni saritori si priceputi, vei avea la cine sa intrebi si de la cine sa obtii raspunsuri , totul e sa-ti definesti tintele :))

Inca odata, bine ai venit si sper sa-ti realizezi cat mai curand visurile nautice !

P.S.> Un articol interesant scris chiar de Vali (pe "celalalt" forum):  Yachtingul de croaziera in Romania - partea I
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Sam

Bobinuta, iti multumesc pentru urarile de bun venit! Sunt sigur ca am nimerit unde trebuie!
Toate bune si... keep in touch!

alinm

Va salut,

Ma numesc Alin Man, am 41 ani, sunt din Zalau, pasionat de pescuitul rapitorilor.

Recent am hotarat sa fac si eu pasul spre o barca, initial am construit un mini ponton pe care nu am mai avut curajul sa-l dau la apa si apoi am achizitionat o barca pneumatica. Am constatat ca e prea sensibila si m-am hotarat ca vreau una rigida (sau doua).

In toamna asta am iesit prima data in delta si asta a fost declicul, de atunci ma uit numai la barci.

Din ce am studiat pana acum se pare ca trebuie sa merg pe 2 barci, una mica cartopper cu care sa merg in general singur si cu motor electric sau termic mic, de deplasament, pentru micile lacuri si rauri din apropiere si una mai mare de mers in delta si pe dunare, lacuri mari (unde se poate lansa de pe peridoc), la pescuit si cu familia (care inca nu prea e convinsa ... sotia se cam teme de apa).

Bine v-am gasit !

dany

simionescudn

Va salut. Numele meu ete Dan Simionescu si locuiesc in Brasov.
Recent am achizitionat o barca de pescit si sper sa nu ma omor cu ea.

bobinuta

Citat din: simionescudn din Decembrie 09, 2018, 05:24:47 AM
Va salut. Numele meu ete Dan Simionescu si locuiesc in Brasov.
Recent am achizitionat o barca de pescit si sper sa nu ma omor cu ea.
Bine ai venit printre noi, Dan!
Sunt convins ca nu vei pati nimic rau datorita barcii :))
Sa te bucuri de ea si sa-ti aduca clipe frumoase, atat la pescuit cat si poate in alte ipostaze!

In Brasov am niste rude, pe care nu le-am mai vizitat de ceva vreme, dar poate nu-s foarte indiscret daca te-as intreba pe ce ape poti pune barca prin apropiere ? Si cu motor, si fara motor :)) Anul asta, in drum spre Sighisoara, am vizitat Oltul la Feldioara si am trecut si pe langa niste lacuri care erau crescatorii private. In rest... nu am inventariat inca apele din zona.

Ape linistite si fir intins!
Cezar

Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Sam

Citat din: dany din Septembrie 20, 2018, 08:27:39 PM
Salut Sam si bine ai venit printre noi!Cu bere sau fara bere! :DSunt din bacau si cand treci spre delta cu noua barca e bine sa ne vedem :D Ma bucura faptul cand vad noi membri,mai ales "vecini' cu mine...[vesini poate ]

Salut Dany,

Imi pare rau, dar abia acum am vazut mesajul tau de bun venit pe forum! Cam tarziu, dar din pacate s-a schimbat pagina si cred ca nu m-am mai uitat in urma... pana azi  :)!
Te asigur ca placerea va fi de partea mea sa ne intalnim!
Pana sa incep sezonul de delta de anul viitor, ma gandesc ca imediat ce voi intra in posesia celei mai bune barci pentru delta  ;), am s-o dau la apa pe lacul de la Bicaz; nu stiu daca te tenteaza, dar ne-am putea intalni si pe-acolo!
Oricum, stiu ca sunt niste lacuri de acumulare pe Siret, in judetul Bacau, pe care ma gandesc sa le incerc, intre vizitele in delta. Ce zici, se poate pescui din barca pe ele?

Toate bune,

Sam

P.S. Se intelege, berea (artizanala) o dau eu  ;)

dany

Salut,Sam ! Lacul Bicaz TREBUIE AVUT IN VEDERE !!!La deschiderea sezonului  2019 voi incerca sa fiu prezent cu pilotina mea.Se pescuieste  in coada lacului platica de mai mare frumusetea !!!Despre lacurile de pe siret putem povesti destule.Pe cele trei de pe raza judetului Bacau ,se poate pescui din barca,numai sa stii pe unde sa lasi barca la apa...Ne putem auzi la telefon,cand vrei 0746246216 Dany; noteaza-l si cand poti, suna [seara e cel mai bine]
Daca se nimereste vreo partida  cu 3-4 barci din gasca e perfect...Numai ca baietii pe care-i cunosc nu prea sunt ''bautori'',dar la un gratar merge!!!Multumiri!

pescardestiuca

Bine v-am gasit! ma numesc Aurelian Ovreiu si impartasesc aceeasi pasiune cu voi. Din anul 2012 incerc sa-mi iau o barca dar, din 2013, am devenit......rulotist!!!!!! u toate acestea, nu am incetat sa caut o barca pentru a-mi satisface pasiunea de a pescui si de a petrece clipe frumoase impreuna cu familia. Anul 2018 mi-a adus cadoul mult visat. In acest an, doresc sa reconditionez barca si sa o amenajez conform planului meu, dar bineinteles, cu ajutorul vostru, prin sfaturile pe care veti dori sa mi le dati!
  Toate cele bune tuturor si poate ne vedem pe ape, daca reusesc sa fac ce mi-am propus, timpul fiind inamicul principal!

Cu stima,
Aurelian Ovreiu

toni tl

Bun venit pe forum! La multi ani! Va dorim ca pana in vara sa terminati amenajarea barcii si apoi sa ne vedem pe apa. Frumoasa poza cu barca.( mi se pare cunoscut locul unde a fot facuta)!!!

pescardestiuca

Multumesc Toni! Cred ca foarte bine cunosti locul. O sa ne vedem curand, ca am treaba la Tulcea, tot legat de barca.

syRebekah

Salut,

am mai scris pe forum sub user-ul ghrt. Între timp am renunţat la scris pe forumuri şi prefer să îmi petrec timpul liber la umbra catargului bătrân. Bărcuţa mea e în Limanu, pentru cine are chef de o vorbă şi o velă.
fost ghrt.

cristizz

stef001

Salutari !
          Ma numesc Stefan Negroiu , sunt din Ploiesti , am 34 de ani si sunt dentist.
          In clasa a 2-a , i-am cerut mamei cadou de ziua mea o undita (mentionez ca nimeni din familie nu practica acest obicei) , si am  primit o lanseta verde  . Un an m-am uitat la ea nestiind ce ii lipseste.... urmatoarea vara, am primit si o mulineta veche de la un prieten al parintilor. A urmat prima iesire la pescuit , si de atunci am un hobby  :D !
          De vreo cativa ani am decoperit Delta ..... Si m-am indragostit !
          Dupa prima plimbare pe canalele deltei impreuna cu prietena (acum sotia) , stim ca vrem o barca .... si am ajuns aici, pe acest forum pe care il citesc de cateva zile fara oprire !

Multumesc mult pentru accept !

cristiantutuianu

Citat din: stef001 din Iulie 23, 2019, 12:27:23 AM

De vreo cativa ani am decoperit Delta ..... Si m-am indragostit !

Crezi ca esti singurul  ? ;D ;D ;D Bine ai venit !

Citat din: stef001 din Iulie 23, 2019, 01:03:34 AM

Planul meu este simplu : in aceasta toamna o sa inerc sa iau permis , si as vrea ca la primavara sa am si barca !

Super !  ;) ...sa nu accepti nici o modificare a planului !