Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

Si eu tot in cel din amonte m-am cazat asta vara, fara probleme, dar era apa mare, peste 300 cm la Tulcea conform istoricului de pe GDD.

Florio

Am intrat de multe ori si in cel din amonte si in cel din aval, n-am intampinat probleme.
Poate am fost norocos :) . Oricum eu fac toate manevrele de acostare asa cum trebuiesc facute : cu minim de viteza pentru a avea si guvernare.
In bazinul din amonte am avut ca tovaras de cheu si un vapor(as) metalic, dintre cele cu cateva dormitoare, care circula in zona.
Daca a intrat el, intru si eu lejer.

Nu e insa deloc de neglijat ce spune Pupezica. E posibil sa fie vreun prag de piatra care sa dea bataie de cap pe ape foarte mici.
Mie mi s-a parut senalul de intrare in bazinul din aval, ca fiind foarte ingust, desi gura de intrare e larga.
Poate despre asta vorbeste prietenul nostru.

corsarul

Bineee !
Undeva, am gasit un "peisaj" superb  ;D....
Hai sa va vad !!!

Ciby

Locul nu reusesc sa mi-l amintesc, dar peisajul imi spune multe!  ;)

Florio

Citat din: corsarul din Ianuarie 17, 2014, 01:43:39 PM
Bineee !
Undeva, am gasit un "peisaj" superb  ;D....
Hai sa va vad !!!

Corsare, locul asta e peste tot ! :)

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

corsarul

Citat din: Vali din Ianuarie 17, 2014, 07:27:30 PM

Am vrea noi  :)...

Ioo...nu vreau  ;D...ca nu ma lasa mama !  :D

corsarul

Hai ca vad ca va furat peisaju'  :)
Va mai dau un indiciu  ;D

Vali

Tot acolo ;). Las pe altii sa spuna cuvantul, dar sa stie ca exact in dreapta, dupa padurice, e pista aia de avioane ultrausoare pe care o viseaza byteworks si nu stiu daca a ajuns sau nu sa se dea si pe ea :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ionpescarul

Plaja Corbu ?
probabil 99% nu

corsarul

Nu prea !  :)

Vali, aproape ca a raspuns !  ;)

byteworks

Citat din: Vali din Ianuarie 17, 2014, 07:50:06 PM
Tot acolo ;). Las pe altii sa spuna cuvantul, dar sa stie ca exact in dreapta, dupa padurice, e pista aia de avioane ultrausoare pe care o viseaza byteworks si nu stiu daca a ajuns sau nu sa se dea si pe ea :).

Pai nu v-am pus poza asta vara, chiar si cu niste corturi cam tot pe aolo ???

republicii

Este unde ....scrie pe spatele tractorului?

Vali

Nu, primaria e in centru :D. Pista de avioane ultrausoare incepe de la capatul trocariciului de la plaja, si continua spre nord. Apropo, oare stie cineva ce e chestia asta (o capcana de vant):

Ciby

O fi ea amplasata pe dune, dar nu pe planeta Dune! Numai aia aveau capcane de vant!