Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Cand eram mici, Cosmin mi-a spus odata ca am trisat cand am recunoscut Popina, fiindca sunt din partea locului :).
Intr-adevar, gura Dunavat e usor de recunoscut, dar mai departe nu mai stiu sa spun, am fost odata prin '93 pe tot Dunavatul, dar nu mai retin mare lucru.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Ciby

Daca tot s-a dat in vileag si a fost demascata sursa, trebuie spus ce reprezinta fiecare set de poze.
1 Intrarea Dunavatului din Sf. Gheorghe
2 Intersectia cu Lipovenescul, vazuta de pe Dunavat
3 Intersectia cu canalul ce merge spre Dranov, nu-i stiu numele, Pupezica ii spune Cocos Fake
4 Mult mai e pana departe, portiune dreapta pe Dunavat
5 Foisorul din amonte de intersectia cu Cocos
6 Canalul Cocos, vazut din Dunavat

Ștefan

Recunoasteti... nu locul, ci subiectul din fotografie!?!

nicu

Pupezica

Citat din: Ciby din Ianuarie 21, 2014, 01:03:34 PM
Daca tot s-a dat in vileag si a fost demascata sursa, trebuie spus ce reprezinta fiecare set de poze.
1 Intrarea Dunavatului din Sf. Gheorghe
2 Intersectia cu Lipovenescul, vazuta de pe Dunavat
3 Intersectia cu canalul ce merge spre Dranov, nu-i stiu numele, Pupezica ii spune Cocos Fake
4 Mult mai e pana departe, portiune dreapta pe Dunavat
5 Foisorul din amonte de intersectia cu Cocos
6 Canalul Cocos, vazut din Dunavat

@ Byteworks & Vali : Bravo !!! M-am gandit  :) :) :) ca cineva se va gandi... ;) ;) ;) la "smecheria" cu "imperecheatul" datelor cu tura... :D :D :D Bravo si pentru asta...

@ Ciby : Esti EXTRAORDINAR !!!  :) :) :) Trebuie sa deschidem impreuna o scoala de "recalificare" pentru... "calauze" de Delta !!! Respect !!!
Apa sub chila si vant din pupa !!!

corsarul

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

byteworks

Eh, vasc este cam peste tot, la fel si canale boltite, daca-mi arati sarpele paznic din sicana de la iesirea in lacul Erenciuc ma declar de acord.

Sau poate cineva chiar stie cum arata .. arinul negru de Erenciuc???

republicii

bradutzu

tocmai m-au napadit amintirile de pe malul baltii cu toate "orgasmele gustative" avute pe cate un mal de apa!
of, of, of ce greu mai trece iarna si ce repede se duce sezonul cald si nu apucam sa profitam de el la maximum!
Sa auzim numai de bine!

corsarul

Ciby

Citat din: republicii din Ianuarie 21, 2014, 10:55:19 PM
Recunoasteti? :P

Bineinteles!
Este in Triunghiul Tulcei (analogie cu triunghiul Bermudelor)!

Fenomenal! Ce seamana ceaunele intre ele, parca ar fi facute de aceeasi mama! Am si eu cateva poze din astea. Am mai si postat unele.
Si ca sa destindem putin atmosfera, sa va povestesc o intamplare de la serviciu.
Am o colega, putin mai in varsta, foarte de gashca si foarte pofticioasa. Adora pestele!
Si intro zi m-a suparat (in gluma, bineinteles) asa ca m-am hotarat sa ma razbun!
Am inceput sa-i arat poze cu bunatati din delta, in genul celei postate de Republicii. Le cautam , ii mai aratam cate una, ce sa mai lungesc vorba, saliva intro veselie. La un moment dat scoate telefonul si-l suna pe barbasu' :"Neata, nu stiu ce program ai tu diseara, da' sa te duci unde-oi sti si sa-mi vii cu un peste acasa!" La care raspunsul lui a fost "De care sa fie, hamsie?" Oau, ce i-a facut saracului om la telefon! Pana la urma, mi-a spus a doua zi ca a ajuns acasa cu dureri de cap provocate de pofta si se tot gandea la ce fel de peste o sa-i aduca sotul. I-a adus un crap pe care l-a facut saramura. "Domu' Titi, trei portii am mancat aseara. Am poftit rau de tot, pai ma durea capul pe la tample de atata pofta! Sa nu va puna naiba sa mai faceti vreodata asa ceva!" De atunci, de cate ori ma calca pe coada, o amenint ca scot pozele din Delta!

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

corsarul

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 22, 2014, 08:44:29 PM
Citat din: republicii din Ianuarie 21, 2014, 10:55:19 PM
Recunoasteti? :P

hai ca m-ai enervat  :P

Baietiii...fie-va mila !
Ne vine apa in gura....inghit in sec....pana si mirosul parca s-ar simtii.. ;D