Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Cred ca e vorba de Praga, iar cursul de apa din poze e raul Vltava. Recunosc ca a fost de ajutor poza a 2-a din setul de pe GDD, unde se vede clar castelul ala inconfundabil care domina Praga.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Pupezica

Citat din: republicii din Ianuarie 25, 2014, 11:52:42 AM
Viena....?

si apropo nu se poate intra pe GDD prin linkul pus de tine sau cel putin eu nu pot si am incercat si de pe celalat forum..!

Odata cu ninsoarea "catastrofala" de 10 cm din Bucuresti ... a picat si netul (conexiunea) catre GDD. Dar acum si-a revenit.

Nu, din pacate nu este Viena... este tot o capitala europeana...

P. S. Cuvintele "tot o..." se refera la... "tot o capitala europeana ca si Viena", nu ca si ... Bucurestiul !!!  >:( >:( >:(
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Pupezica

Citat din: Vali din Ianuarie 25, 2014, 03:28:20 PM
Cred ca e vorba de Praga, iar cursul de apa din poze e raul Vltava. Recunosc ca a fost de ajutor poza a 2-a din setul de pe GDD, unde se vede clar castelul ala inconfundabil care domina Praga.

Bravo Vali !!!  :) :) :) Aplauze !!!  :) :) :) Pozele sunt din Praga, de pe Vltava vazuta de pe Podul lui Charles -   Karlův most.

Ciby

Ia sa vedem noi cine este sofer in Delta!
In afara ineditului situatiei, "Uite-l pe popa, sa-mi faca si mie sfestanie la barca!", va pot spune ca locatia este in Delta Dunarii, cum probabil va veti da seama dupa culorile gardului si a casei! Ghiciti, sau stiti?

tiganusmc

WTF !  P'asta n-am mai vazut-o !!
Am vazut masini "botezate",  insa barci .... Ce se ureaza la finalul slujbei  , vant la pupa ?! :)
Fishing cheaper than therapy

Ciby

Nu prea mai stiu, de fapt nici n-am auzit ce spunea popa ca ma chinuiam sa imi inabus accesul de ras! Si pentru asta am patimit. La acea iesire am avut accidentul din 2008, cand am cazut din barca si abia am scapat din palele elicei! Am ramas cu cicatrici pe antebratul stang de la pale, amintire pe viata si invatatura de minte, sa nu ma joc cu regulile de siguranta!

tiganusmc

Auch ,
Nasoala intamplare . Da , intr-adevar , nu-i de joaca .Bine ca esti intreg !!!

Nu mai zic nimic ... Doamne fereste !
Fishing cheaper than therapy

corsarul

Citat din: Ciby din Ianuarie 31, 2014, 12:41:51 PM
In afara ineditului situatiei, "Uite-l pe popa, sa-mi faca si mie sfestanie la barca!", va pot spune ca locatia este in Delta Dunarii, cum probabil va veti da seama dupa culorile gardului si a casei! Ghiciti, sau stiti?

Partizani....sau pe langa ! ;D

nicu

barcazurile se boteaza dintodeauna si la noi si prin ale zone ale lumii.
sfestania  la autoturism cred ca este o moda mai noua!

corsarul

Ciby

Citat din: corsarul din Ianuarie 31, 2014, 03:26:53 PM

Acum ai o bere virtuala, dar la prima ocazie vei avea si una in carne si oase!

"Inca una..."

Gorgova?

Pupezica

Citat din: Ciby din Februarie 01, 2014, 07:49:23 AM
Citat din: corsarul din Ianuarie 31, 2014, 03:26:53 PM

Acum ai o bere virtuala, dar la prima ocazie vei avea si una in carne si oase!

"Inca una..."

Gorgova?

Mai Ciby, cum dracu' sa recunosti o barca scoasa pe un mal inierbat ???  :) :) :) Eu zic ca este pe bucla, inainte de Uzlina  ::) ::) ::)  Glumesc !!!

Pupezica

Uite una mai clara... sa vad daca pe asta o recunoasteti...

P. S. Exclusss raspunsss de la... SSS  :-X :-X :-X

rover.marius

Cred ca este canalul Uzlina

Pupezica

Citat din: rover.marius din Februarie 01, 2014, 10:51:19 AM
Cred ca este canalul Uzlina

Bravo Marius... Pragul de Piatra de pe Canalul Uzlina !!!