Montaj motor pe barca

Creat de gabriel.c, Mai 19, 2019, 01:17:07 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salutare,ma îndruma vreun coleg la un atelier unde pot să-mi montez pe barca un motor 90 cp.Ma refer la montat motor ,mansa,linie alimentare benzina ,direcție hidraulica,electric.Si dacă știți și cam cât costa astea.

kama3

dany

I-l avem pe Tavi de la Bicaz....A mai fost la mine si cu alte ocazii

gabriel.c

@kama3:
nu contează orașul ca doar barca e pe peridoc ,important sa fie meseriașul bun și neaparat sa pot ieși la probe pe ape.

Mihai-Andrei Manea

Salutare,
Cum adica "nu conteaza orasul"? Daca tu esti din Bacau doar nu o sa te duci in Bucuresti, Tulcea, Galati sau Constanta ca sa echipezi barca...cheltui aiurea pe benzina...cazare...mancare...o echipare completa dureaza vreo 2 zile...banii astia ii poti da unui "meserias bun", nu?
Ca sa obtii o idee de pret cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii...ce barca?ce motor?ce electrica?...nu suntem la politie...dar avem nevoie de informatii mai multe ca sa putem da un sfat...
Seara buna! [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

gabriel.c

@mihai-andrei manea
Chiar nu contează orașul ca doar nu merg in China.Acum .....ceva motorina mai găsim ,important e sa se facă treaba buna. Motorul e etec 90 și barca Drago 550.
Barca a avut un motor 25 cp pe care l-am dat jos.

teo pes

Viata i grea !!  Dar trece !!

corsarul

gabriel.c

@corsarul :proba pe apa unde pot face la Ploiești?

teo pes

Citat din: gabriel.c din Mai 20, 2019, 01:05:53 PM
Snagov sau Harsova (Gura Ialomitei) cel mai aproape!
Ce lungi probe sa faci daca acasa faci proba la comenzi cu butoi iar la motor sa l ridici /cobori cu o gaura!?(maxim 1h cu ridicare pentru lucru pe peridoc), mai iei in bagaj si o pana de oglinda daca nu ti da inclinatia maxima ....
Viata i grea !!  Dar trece !!

corsarul

Citat din: gabriel.c din Mai 20, 2019, 01:05:53 PM
Cu siguranţă la Snagov !
Dacă doriți,  Emy  Avramescu este cel ce vă poate ajuta  !
Are un atelier cu tot ce-i  trebuie pentru o lucrare de calitate  !
Nr tel  0733791884

gabriel.c

Mulțumesc frumos,eu aveam drum la Tulcea și ma gândeam ca prind un atelier bun  prin zona aia.

corsarul

Cum  doriți  !
Mulțumesc  și eu  !

mariusm piesenoi111

Etec-ul are garantie?
Chiar și dacă nu are recomand Pronautica în Tulcea.
Sunt dealeri BRP si lucrează ok
Bafta
Ma bucur ca ne înmulțim astia cu ETEC-uri....
De departe cele mai faine motoare 💪💪💪

gabriel.c

@mariusm:etecul nu mai este in garantie. La Pronautica o sa ajung pana la urma ca oricum am făcut revizia la ei la motor. Vroiam sa știu dacă mai sunt și alții prin zona.