Yamaha 40/70, Honda 40/70

Creat de yakari, Mai 24, 2019, 10:41:57 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

yakari

Buna ziua
Sunt in cautarea unei barcute si am vazut la motoare specificatiia 40/70.
Stiti ce inseama asta? cati cai are?
Multumesc

bbl81

cred ca se refera la puterea motorului suportat de barca. intre 40 si 70 CP
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

AdrianZUZ

Cred ca este vorba de motoarele in 4 cil si aprox 1000cc, care sunt identice la 40 - 50 - 60 - 70cp dar vin cu puteri diferite in functie de piata. Italieni nu cer permis pana la 40cp 8), grecii pana la 30 .... noi nu contam.

La 40-50cp gasesti si in 3 cil, parca 5-600cc care, acolo se opresc cu puterea!
Oricum atentie la povesti ... nu se scoate  restrictia asa usor/ieftin .. calculator schimbat.

yakari

Știu ca au 3 cilindri cam 999 cc dar nu știu puterea. Mulțumesc

Sosoktm

doar 2t gasesti in 3 cilindri la 1000 cm. Cele 4t sunt in 4.Daca barca permite 70, atunci macar un 60 cauta, pentru a evita submotorizarea in regim de incarcare mare. Adrian zice bine cu "tuningul", trebuie alt calculator sau resoftat cel existent (nu gasesti resoftare in RO).

yakari

BF40E   Motore 3 cilindri ad elevata cilindrata (998cc) con elevata coppia, guida con comando remoto o a barra e avviamento elettrico

teo pes

Citat din: yakari din Mai 31, 2019, 09:25:44 PM
BF40E   Motore 3 cilindri ad elevata cilindrata (998cc) con elevata coppia, guida con comando remoto o a barra e avviamento elettrico
Vorbeste frumos!! 8)
Viata i grea !!  Dar trece !!

yakari

motorul Honda BF 40E 998 cc. este un motor care provine de la 60 CP BF 60A. și este la fel ca acest model în orice fel.
Pe piața italiană este vândut ca 40 CP. cu o declaratie de putere de 40 CP, pentru a fi folosita si de cei care nu au licenta de barca.
În majoritatea cazurilor, cei care cumpără acest tip de motor aduc înapoi la puterea inițială de 60 CP. scoaterea unei opriri mecanice.
Acest motor, la fel ca majoritatea motoarelor HondaMarine, livrează de fapt propulsorul cu o putere de peste 60 de hp declarată, atingând aproximativ 64 CP.
Raspunsul primit de la Honda Italia

AdrianZUZ

Dap, au si 808cm, si 998cmc ... de toate ptr toti ... dar nu mai simplu iei un 70 direct!
Licenta barca = permis conducere by goagal translate.

yakari

În Italia majoritatea bărcilor sunt cu motoare de 40/60 mai nou 40/70.
Este mai ușor sa cumperi asa.
Multumesc