Parcare barci Oltenita

Creat de Mike83, Iunie 18, 2019, 06:59:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mike83

Va salut

Stie cineva daca exista cumva o parcare amenajata pentru barci in zona Oltenita?

Multumesc frumos

Florio

Citat din: Mike83 din Iunie 18, 2019, 06:59:19 PM
Va salut

Stie cineva daca exista cumva o parcare amenajata pentru barci in zona Oltenita?

Multumesc frumos

Da, nu. :)

Da, știe cineva. Și nu, nu există. Dar există o rampă de lansare excelentă, cu 3 pante dierite, pentru diverse cote ale Dunării.
E făcută în vremurile "puterii populare" și funcționează perfect.
S-a mai făcut de curând un cheu industrial, unde am avut ocazia să acostez temporar. Dar e pentru vapoare, împingătoare sau nave mari.
Despre Oltenița, cam atât.

Mike83

Rampele le stiu dar cautam o solutie sa nu mai car barca din Bucuresti la fiecare iesire.

Mersi frumos

Florio

Citat din: Mike83 din Iunie 19, 2019, 12:45:14 PM
Rampele le stiu dar cautam o solutie sa nu mai car barca din Bucuresti la fiecare iesire.

Mersi frumos

Din nefericire, soluția pentru a nu mai căra barca la fiecare ieșire, nu ține de autorități, fiindcă nu s-a făcut nimic.
Și din discuțiile de astazi, cu prietenii de ape din Oltenița, am înțeles că nici nu se va face, cu actuala conducere a localității. Adică nu există nici planuri de viitor apropiat, nici de viitor îndepărtat.
Singura soluție îți rămâne (dacă este cazul), a găsi un localnic la care se poate lăsa barca pe perioada de vară. :)

Mike83

La Calarasi am auzit ca ar fi si parcare si rampa dar nu stiu nimic concret.
Poate are cineva mai multe informatii ?

siad

Eu sunt din Calarasi. Rampa betonata/amenajata special nu exista.

Parcare pe apa se gaseste pe la Podul 4. Daca este cota mica, se poate da barca la apa pe plaja dar e musai 4x4. Cost 150 ron/luna iar barca va sta in mal, pe nisip (valuri, frecus pe chila etc). Exista persoana la paza.

Mai exista o parcare aproape de oras unde barca va sta tot in mal, cost 100-150 ron/luna (depinde de marimea barcii si, cred ca si de culoarea ochilor  :D ). Omul a pietruit un drum spre apa pe unde se pot manevra barci dar tot cu 4x4 si multa dibacie deoarece este cam ingusta si este traversata de o parama a unui ponton. Locatia este pazita si cu acces online la camere de supraveghere.

Mai exista si parcare pe uscat, in hala, de unde poti lua ambarcatiunea, o poti da la apa, si la intoarcere o aduci pe peridoc inapoi in hala. 100 ron/luna

junior9007

Citat din: Mike83 din Iunie 18, 2019, 06:59:19 PM
Va salut

Multumesc frumos
Am tinut barca vreme de 4 ani la km 428-este o fosta statie de pompare care nu stiu daca mai functioneaza,dar mai este cineva acolo care asigura paza.Ultima data am fost sa-i salut cam prin luna martie inainte de prohibitie.Barca o tineam la apa legata de o platforma plutitoare.Drumul cu masina pana la barca era cam nasol.Daca se doreste,pot da (in privat) nr telefon al omului de acolo .

Mike83

Multumesc frumos pt ajutor dar as prefera sa o tin pe peridoc. Am vorbit cu cineva care sta la curte pe langa Oltenita sa vedem daca se concretizeaza ceva.