bimini pt. pilotina

Creat de dany, Iunie 28, 2019, 08:02:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Am incropit un schelet din inox  pt.inchiderea totala a puntii pilotinei si apelez la voi pt.ajutor cu un nr. de contact al unui meserias sa-mi coase si definitiveze lucrarea.Mentionez ca material am pt. parbriz si geamuri,3 fermoare [1,5m ;1,7m si 2,2m],partea din spate completa.,plase de tantari;...sa zicem 50-60 la suta ----.multumiri lui ''Dbr''!!!----pt. acoperis am ceva dar e cam subtire,cred....
Parbrizul l-am facut rabatabil,pt. orice eventualitate.Ce se vede montat este rabatabil spre fata ,inclusiv parbrizul se duce peste cabina spre prova .Ultimul  ''arc'' i-l montez saptamana viitoare...se vad ''clopoteii'' goi...Arcul respectiv se rabateaza de la verticala spre pupa inca 40-50 cm si va putea fi ridicat rapid pt. lansare lansete sau in drill[doamne -ajuta]... ;)
Multumesc de ajutor!M-as bucura sa fie cat mai aproape de bacau[galati,braila...poate...]Duc eu barca la om,se-ntelege.
Pana la urma ,fac o iesire in delta.Las barca la meserias in tulcea 3,4 sau 5 zile ma duc la pescuit si vin dupa barca la plecare.Asta daca gasesc ceva la tulcea

dany

Pt. cei interesati.Teava ,coturile,si in special fitingaraia de inox=aprox 300 euro...fara sudura si munca....

Haiduc

Salut Dany
Ia legatura cu @stefan600 el a facut la tulcea Nordanul si din cate imi aduc aminte nu ia luat foarte mult si arata superb barca dar cel mai bine vb cu el
Numai de bine

dany

Nici a ta nu arata rau deloc !Multumesc !

Danv

Ia legatura cu Nemesis Boat,Tulcea,fac lucrari de calitate si cu materiale bune.O inchidere totala cu plase tantari,geamuri,modulara,costa aprox 900 euro.

stefand600

Salut Dany, Intr-adevar eu am facut lucrarea la Nemesis Tulce si sunt foarte multumit. Dar,,,,, ca si tine, am facut eu scheletul si am cheltuit degeaba 200 de euro pe tevi si coturi . Materialul se intinde bine doar pe suprafete curbe. Cu cat este mai curbat cu atat mai bine. Coturile de 90 nu sunt bune. La mine nu au putut lucra pe scheletul meu asa ca au facut ei alt schelet si totul a iesit perfect. Daca doresti iti dau numarul lor de telefon.
Stefan D

dany

M-ai spart!!!Ai vazut cam cum vreau sa arate al meu...Accepta materialele care le am?

stefand600

Nu stiu, dar poti intreba. 
Stefan D

Alex1958

Salut!
Doresc sa adaug la acest topic experienta mea foarte recenta cu Sunbrella montata in 2014.
Ieri, pe cod portocaliu, dupa vreo ora de ploaie semnalizata de ROALERT (m-am cam speriat!), materialul a inceput sa planga in cateva locuri.
Cred ca are legatura si cu incercarea noastra de a scurge cu mana apa adunata pe copertina.
Noroc ca nu eram pe garla ci in parcarea de barci, cu barca scoasa pe peridoc.
Am de gand s-o tratez data viitoare cu un spray de impermeabilizare.
Daca mai face figuri d'astea cred ca trebuie s-o schimb. In orice caz chestia cu garantat 10 ani e cam vrajeala....
Stima!

dany

Am facut cupola de fibra ca sa evit problemele datorate curburilor prea din scurt.Mai fac o bucata si o sa fie retractabila ,pe ultimul arc montata si sa urce pe cea din fata.

dany

asa
foliile de geam le-am pus asa de ''proba''

timberland0910

Citat din: Alex1958 din Iulie 15, 2019, 04:59:32 PM
Salut!
Doresc sa adaug la acest topic experienta mea foarte recenta cu Sunbrella montata in 2014.
Ieri, pe cod portocaliu, dupa vreo ora de ploaie semnalizata de ROALERT (m-am cam speriat!), materialul a inceput sa planga in cateva locuri.
Cred ca are legatura si cu incercarea noastra de a scurge cu mana apa adunata pe copertina.
Noroc ca nu eram pe garla ci in parcarea de barci, cu barca scoasa pe peridoc.
Am de gand s-o tratez data viitoare cu un spray de impermeabilizare.
Daca mai face figuri d'astea cred ca trebuie s-o schimb. In orice caz chestia cu garantat 10 ani e cam vrajeala....
Stima!

eu am folosit asa ceva  https://m.olx.ro/oferta/gore-tex-material-impermeabil-IDc4mlI.html#position=8&page=1

nu intra gram de apa + ca nu face condens ..si e foarte racoros sub el , nu se incalzeste deloc desi e negru

Alex1958

Salut,
Gore-Tex-ul este primul material "respirabil" folosit in industria textila si a facut revolutie. Dar este pentru haine si incaltaminte!
Si acest material se degradeaza in timp si incepi sa iei apa. De cat timp ai prelata si mai ales cat timp ai folosit-o?
Ultravioletele sunt inamicul nr 1 al prelatelor. Ele provoaca oxidari la nivel micro-structural, care in timp deterioreaza ansamblul. Una este o prelate noua a carei rigiditate se simpta la mana (pare mai batoasa!) si una care a servit cativa ani (se inmoaie si se aseamana tot mai mult cu panza!).
Tratamentul anti Uv inseamna tratament anti-oxidant. Din pacate nu dureaza....

timberland0910

Citat din: Alex1958 din Iulie 16, 2019, 08:55:55 AM
Salut,
Gore-Tex-ul este primul material "respirabil" folosit in industria textila si a facut revolutie. Dar este pentru haine si incaltaminte!
Si acest material se degradeaza in timp si incepi sa iei apa. De cat timp ai prelata si mai ales cat timp ai folosit-o?
Ultravioletele sunt inamicul nr 1 al prelatelor. Ele provoaca oxidari la nivel micro-structural, care in timp deterioreaza ansamblul. Una este o prelate noua a carei rigiditate se simpta la mana (pare mai batoasa!) si una care a servit cativa ani (se inmoaie si se aseamana tot mai mult cu panza!).
Tratamentul anti Uv inseamna tratament anti-oxidant. Din pacate nu dureaza....

prelata am folosit-o doar un sezon , in schimb am toate banchetele imbracate in goretex si sunt multumit.se curata usor

DoiNomazi

Citat din: timberland0910 din Iulie 17, 2019, 11:17:21 AM
prelata am folosit-o doar un sezon , in schimb am toate banchetele imbracate in goretex si sunt multumit.se curata usor

Strict pentru banchete, neoprenul s-ar putea sa fie mai durabil decat GoreTex-ul.
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320