Vopsire kaiac hand-made

Creat de bogdanbuciu, Iulie 27, 2011, 08:08:50 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdanbuciu

nu vreau sa ma grabesc dar cred ca anul asta am terminat de pregatit barca cu mai mult timp inainte fata de anul trecut. Am vopsit cu vopseaua gratuita de la iliviu, numai stiu exact cum era, parca poliuretanica, am montat velele gratuite de la lipan, cu sculele si sfaturile lui mihai, cu ajutorul gratuit al lui hoinar, vali, guzi, nea calutu, naumica si multi multi altii. Maine am examen si trebuie sa merg la diverse societati de asigurare ca am busit masina, marti mai am un examen si dupa acela m-am tirat la Harsova sa-mi vad fratii de fuga, de apa si de cer.

numai zic cat le multumesc celor de mai sus

De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Vali

Frumoasa lucrare :). Sa fie intr-un ceas bun, coach ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

lipan

Dacă aţi observat randa are şi o linie de terţarolă pentru că nu se ştie ce tărie va avea vântul cu care va merge don Capitan Buciu.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

menestras

Vali

Ce spuneti voi, mie mi se pare ca are si niste tunuri mici pe lateral, ca la corabiile de pe vremuri :D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Daca Anglia a detinut suprematia pe ape cateva sute de ani, acum e randul romanilor sa faca acest lucru, mai ales pe Dunare. Cu ale tunuri, infocat si asa de pregatit (chiar si pentru vanturi putenice), dom' profesor va domina cele englezeşti, austriece, nemţeşti ...
Ganduri bune !