se vinde

Creat de ziuamarinei, Iulie 31, 2019, 11:56:00 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ziuamarinei

vand barca construita de Vali , are 5 ani vechime , inmatriculat Macin ,  pt 40 hp , accesorizata :
bimini top trei arce , cabina retractabila 2 arce care se inchide complet, lumini nav , lumini ambient , lumini lansete , 5 bas uri , sonar elitte 5x , winch trac prova , 3 tacheti , capse husa stationare ( care e rupta , merge folosita ca si model sau carpita) , 4 baloane de acostare , 5 suporti lansete , punte prova si pupa  pretabile  pescuit rapitor cat si stationar , panouri de cda ( trebuie schimbate comutatoarele) , pompa santina automata , mp3 player plus doua boxe grad marin , suport sonar ram mount, patru capace bas osculati, antivegetativa , tot ce e montat pe ea este inox .
barca a fost gandita pt pescuit stationar unde poate fi folosit bimini si cabina fulltime sau pt pescuit la rapitor puntea deschisa mare asigura pt 2 pers spatiu de aruncare .
in cabina se pot culca doua persoane.

se vinde fara termic
pret 1950 Euro as it is now

are nevoie de refacerea traseelor electrice si o mana de poliuretanica pe punte .

ziuamarinei

GionyGl

Vali

Citat din: GionyGl din August 01, 2019, 08:36:51 PM
Ramane la gl

Sper ca odata cu barca sa-ti dea Dragos si locu' de parcare :). Sa fie intr-un ceas bun, si te astept cand ai timp sa ne apucam s-o mesterim.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ziuamarinei

da,  are acum un alt stapan , sper ca Giony  sa se bucure de ea asa cum m am bucurat eu.
merci de gazduire,  se poate sterge topicul.
are nevoie de putina atentie din partea noului proprietar , in rest timp de  iesit pe apa.
aveam nevoie de un alt proiect .
ps : daca ar fi sa ma intorc in timp , tot la Vali si la riderita as ajunge :)) 

ziuamarinei

apropo ,   intereseaza pe cineva 3 foi de aluminiu 1000x2000 cu 3 mm grosime , noi .  le am prin garaj .  pret negociabil.

Intersect

Citat din: ziuamarinei din August 06, 2019, 08:04:28 PM
da,  are acum un alt stapan , sper ca Giony  sa se bucure de ea asa cum m am bucurat eu.
merci de gazduire,  se poate sterge topicul.
are nevoie de putina atentie din partea noului proprietar , in rest timp de  iesit pe apa.
aveam nevoie de un alt proiect .
ps : daca ar fi sa ma intorc in timp , tot la Vali si la riderita as ajunge :))
Aha,acum esti cineva Ranger,Minkotta,Humminbird....  :)
Giony sa o stăpânești sănătos,bombă barca.
Born to fish,forced to work!!!

ziuamarinei

șșș  George ca mai am de adus din state , te ai legat la cap cu mine .

Intersect

Citat din: ziuamarinei din August 06, 2019, 09:41:34 PM
șșș  George ca mai am de adus din state , te ai legat la cap cu mine .
O nouă ruta de transport internațional sa deschis,trecem la lucruri mai mari,Lidia își freacă mâinile:)
Born to fish,forced to work!!!

GionyGl

Mulțumesc frumos de urări, sa ne vedem pe apa!