Asigurare la barca

Creat de mariusm piesenoi111, Iulie 30, 2019, 11:47:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

teo pes

Citat din: Florio din August 01, 2019, 08:25:46 PM
Am o nedumerire, Marius: cum știe firma de asigurări că barca a fost legată cu lanț și lacăt?
Va trebui să probezi acest lucru, pentru a beneficia de suma asigurată?
Da ! chitanta cu data achizitionarii pt x metri de lant cu grosimea zalei de x si lacat de marimea x , data achizitiei sa fie cel tarziu cu data achizitionarii asigurarii !
x= constanta pentru raportul gabarit barca/salcie sau plop!
As vrea sa vad o dauna platita de vrajitorii de la asigurari ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!

Zodiac

Si eu sunt fan al asigurarilor dar un dusman al asiguratorilor din multe motive din viata mea automobilistica .
As vrea si eu sa-mi fac o asigurare dar nu sunt convins ca daca se intampla ceva nasol te vor despagubi fara prea multe fite .

Intrebarea principala ar fi daca exista vreun coleg carte a fost despagubit pana acum ?
Intrebarea 2 e ce faci daca nu ai pom ?
Intrebarea 3 e ce faci daca pomul e pe la vreo 100 de metri , stai in barca cu 150 de metri de lant ?
Si intrebarea 4 , in fiecare seara stai sa faci poze cu lantul legat de barca si lantul legat de pom ca sa demonstrezi asiguratorilor ?
Banuiesc ca lantul va fi legat cu un lacat la lantul de la barca si cu unul la lantul de la pom....ce lacate folositi pentru ca un hot experimentat se joaca rapid la ce lacate sunt pe piata !
Doar intreb din interes propriu nu critic nimic !

mariusm piesenoi111

Nimic din toate astea....in principiu trebuie demonstrat ca barca nu a fost legată doar cu o simplă parama pt ca atunci exista suspiciunea ca a luat-o la vale singurica ca tu erai chior de beat cand ai legat nodul.....nu trebuie pom.....
Esti pe plaja...bati un par tapan in pământ și gata

12iuli34

Pai si cum demonstrez? Dacă hotul pleaca cu lanț si lacăt ,ce fac. Cumpar un lacat si il tai sa il arat?

kama3

De-asta am zis ca ar fi bine sa vedem conditiile...