Yamaha 8CP 4T si lotca pescareasca din fibra

Creat de Sorin73, Februarie 12, 2020, 08:54:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Sorin73

De vanzare impreuna sau separat, se pot viziona la Crisan unde sunt depozitate. Detalii la cerere, poze nu am apucat sa le facem anul trecut, pt. ca nu stiam ca le vom vinde.

Sorin73

Am gasit si ceva poze, nu bagati in seama oamenii, eram un naufragiu pe plaur   :)

kama3

Asa-i ca ati vrut sa tastati olx.ro si v-a iesit Capcompas?

Danv

Foarte tare,cred ca tastatura e de vina!!!!!!   ;D

pelicanul

Citat din: kama3 din Februarie 12, 2020, 09:45:11 PM
Asa-i ca ati vrut sa tastati olx.ro si v-a iesit Capcompas?

Hai că pozele sînt chiar mișto!  :o

Vali

Nu fiti rautaciosi, fiecare din noi avem cate ceva de vanzare, nu conteaza unde postam.

@Sorin73: la mine la Galati este sezonul in care lumea isi schimba dubele de toana, se pregatesc pentru noul sezon. Au mai fost pe la mine si m-au intrebat daca stiu vreo duba de vanzare, dar nu chiar recent.
Daca apare ceva, dau de stire aici pe topic. Ar fi fost bune si niste date de contact, daca omul vrea sa ia legatura.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Sorin73

Salut Vali, te rog inchide topicul asta ca nu am chef de asemenea ... sa ma pronunt. Case closed.

kama3

"Am postat la mica publicitate sectiunea vanzari, ba inteligentule! Poti sa ma suni la 0746241399 sa imi explici un pic cum e cu tastatura, si sa imi pot exprima si eu aprecierea pentru glumele tale de doi bani."
Cam asta e tot ce poate da individul...

Cand intram pe un forum intram intr-o comunitate, dam buna ziua, ne prezentam, alea alea..
Nu ne intindem din prima taraba sa ne vindem covata.
Si daca tot ne intindem taraba macar, tot din bun simt, dam detalii despre cazan, pret, contact. Nu la cerere, ca nu e interesul meu sa cumpar ci al tau sa vinzi.
Vali a facut tot posibilul sa pastreze forumul asta curat, fara balacareli, fara reclame si alte shituri. Cand intram pe forumul asta tragem o gura de aer proaspat. Si asa am vrea sa ramana.
Din respect pentru Vali si comunitatea Capcompas nu iti spun mai multe. Si nici nu meriti efortul.

Vali

Nu stau sa disec ce se intampla pe aici, fiindca am avut o zi arhiplina de munca.
Atat vreau sa spun, si e valabil pentru toata lumea: tata avea o vorba: "cu oricine te bagi in seama in viata asta, lasa-ti loc de buna ziua".

Poate maine va fi o zi cu mai putine asemenea "scantei".
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Sorin73

Vandut cazanul prietenului Dorin de la Timisoara, deci anuntul nu mai este de actualiate. Multumesc.