AN 510 -banchete si ce-o mai fi...

Creat de dany, Martie 17, 2020, 08:02:58 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Voi fi aici.Nu scăpați așa ușor de mine! Ma doftoresc conform indicațiilor primite și stau liniștit.

Dbr

Mda, chiar urat ce am citit. Din pacate, ceea ce facem multi dintre noi, lasa si urme. Il cunosc personal pe Dany, cu care m-am intalnit de cateva ori. Il consider unul dintre ultimii ,,mohicani'' alaturi de multi altii de aici de pe forum si nu numai. Fara sa uitam CNP -ul care nu este doar o cifra, putem spune ca ,cei din generatia lui( din care si eu cu mandrie fac parte ;)) , au luptat cum spune Dany cu pieptul develit ca la racoala din 1907 dar am luptat ;). Asa ca, Dany, nu te mai vaita ca o muiere, si pune mana la treaba. Poate ca ai obosit un pic, dar asta nu inseamna ca in viitorul apropiat nu te vei apuca de treaba din nou , sa iasa din mainile tale lucruri mai frumoase decat pana acum :). In speranta ca te-am facut sa razi, iti doresc toate cele bune , cu sanatate multa si cat mai multe barci si lucrari frumoase. :)
Stima tuturor.

dany

Multumesc Bogdane!Acum sunt ca Joe Indianul sau ca Falconetti[din ''om bogat om sarac'']...cei din generatia asta ii stim... ;)Ieri am primit mai multe vizite.Doua din ele f. placute.Un coleg de pe forum,Eugen,si fiicamea...O alta vizita a fost a unui amic ce are de lucru la o barca.Ii povestesc ce am patit,ce si cum...El ma intreaba...''si-acum cum lucrezi?''---Cand sa lucrez?-intreb eu...Acum!..Ai innebunit?Eu nu am voie sa m-aplec sa-mi leg sireturile,omule!!!Pe 10 mai ,merg la control,...dupa aia ,...vorbim...poate!
Asa ca o sa stau pe bara o vreme ,apoi oi ''vedea''! sper....

pete

Dany , cel putin anul asta stai cuminte. parerea mea. nu cred ca se duce lumea daca iti iei o pauza. mai bine sfaturi si consiliere . zic si eu