Guvernare hidraulica.

Creat de stefand600, Martie 18, 2020, 01:03:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

home made

merita,mai ales la pretul asta !

stefand600

Salut, stiu ca merita. Ideea era care dintre ele, Hydrodrive sau ultraflex? Ca pret Ultraflex-ul este cu 100 ron mai scump.
Stefan D

home made

este mai scump pentru ca are si''non return valve'' eventual mai poti folosi inca o alta pompa in paralel,un alt volan,mai pe romaneste.poti folosi asadar 2 posturi de conducere fara sa actionezi ventile robineti sau altceva cind te muti de la un volan la altul.

gabriel.c

Salut , o directie completa hidrodrive 90 Cp noua-nouță (am vrut sa o montez pe barca mea dar nu are loc de manevra din cauza spațiului )am eu de vânzare. Dacă te interesează discutam pe privat.

stefand600

Colegilor, care dintre cei 2 furnizori l-ati alege? Are cineva Hydrodrive sau Ultraflex montate pe barci? Ati avut ceva probleme cu ele?
Stefan D

stefand600

Am inteles, mi-am cumparat Ultraflex 115 HP. Diferenta fata de Hydrodrive 115 este ca Ultraflex-ul are pistonul mobil cel care face virarea motorului. Am vazut ca are un gabarit de 600 mm fata de 700 Hydrodrive care are pistonul fix.
Stefan D

gabriel.c

Tocmai diferența asta de ma făcut să-mi cumpăr și eu alta(Ultraflex) pe care încă nu am montat-o ca sa pot să-ți dau părerea mea. De asta mi-a rămas direcția hidrodrive.
Pentru cei cu cuva /pupa mică(sub800mm) e obligatoriu sa își cumpere directie hidraulica cu pistonul mobil .Altfel ....trebuie decupat din barca și eu am zis pass la asta ca nu ma pricep.

stefand600

Stefan D

gabriel.c