Donez role peridoc

Creat de AdrianZUZ, Aprilie 18, 2020, 10:05:57 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Daca are cineva nevoie de role au ramas in batatura urmatoarele:
14 buc role laterale Ellebi interior plastic arata rau dar nu sunt probleme, exterior cauciuc bun
2 role centrale cu ax

Merg folosite permanent, peridoc stationare, sau replacement in caz de vopsire barca ...
Prefer sa le livrez in persoana

pelicanul

M-ar interesa cele două role centrale cu ax. Eu sînt din Constanța, nu știu cum putem face cu livrarea. Pot plăti eu curierul daca le pui la curier.

AdrianZUZ

Ok. Vedem cum le pun la curier dupa Paste.

pelicanul

Ți-am trimis mesaj privat cu adresa. Mulțumesc mult.

Paste fericit!  :)

cristi80

As dori eu 2 role laterale pentru un proiect.
Ca sa nu mai deschid alt topic donez la randul meu un hydrofoil Attwood pana in 40 cai

AdrianZUZ

Sigur!

Au ramas 12 role laterale.

dany

M-ar interesa rolele ,sa le pun la un peridoc de manevra ce-l folosesc la reconditionat barci.Tot prin curier daca se poate?Trimit Mp cu adresa.
Si eu am ceva de donat.si anume fitingaraia asta de 22 ,eu folosesc 24mm.
Multumesc !

cristi80

Dani, daca mai sunt valabile cele incercuite as fi eu interesat.

dany

Ti le trimit pe toate si tu dai mai departe ,eventual...Trimite datele si le pun la curier.

cristi80

AdrianZUZ

Propunere de organizare - Eu trimit 14 buc la Dany care trimite mai departe catre Cristi 2 buc role si ce mai are de trimis piese. In felul asta mai scutim din curierat.  Zic si eu...

dany

perfect,din punctul meu de vedere

cristi80

dany

am primit rolele .
Multumesc !
Cristi ,am vrut sa le trimit azi prin acelasi curier dar se grabea f. tare si trebuia sa astepte ceva sa fac coletul ,adresa,bla,bla...Le trimit luni,bineinteles cu tot cu fitingaraie.

pelicanul

Am primit si eu pachetul, multumesc mult!  :)