antivegetativa

Creat de dany, Iunie 04, 2020, 06:19:41 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Am disponibila o ''reteta'' de antivegetativa ce cuprinde primer,intaritor+vopsea ,ce poate acoperi fundul unei barci de 6m,lejer...
Am folosit -o la reconditionarea unei barci cu bune rezultate.150 de lei toate produsele,si va intereseaza transportul.Cuprinde patru produse si se da in 6 maini -va transmit si procedura de acoperire.Final negru.

pelicanul

Pe roșu n-ai?  :)

Poți să ne dai mai multe detalii?

dany

de la international.Am sa fac poze.Le-am luat de la ''ziua marinei'[la GARAGE SALE],am folosit la o barca si mi-a mai ramas pt. inca cel putin una.Cer jumatate cat am dat eu pe ea,nimic mai mult.Nu sunt depreciate.

pelicanul

Am înțeles. Deci ai numai negru.  :)

Eu vreau să dau cu roșu pentru că bordajul bărcii e negru și dacă dau tot cu negru iese prea de doliu.  :)

In orice caz, pentru un sistem complet de la International prețul este foarte bun.

Baftă!

dany

pretul a fost facut de'' ziua marinei''!Meritul este al lui.Eu am dat 300,am folosit mai putin de jumatate si iata rezultatul=150 lei ! pt. ce a ramas.A fost vorba de inca o barca de facut,dar intre timp s-a razgandit barcagiul....
Multumesc !

cristizz

Salut Dani, o iau eu.
Ai detaliile mele de data trecuta, dar daca nu le mai gasesti spune-mi, te rog

dany

De acord.Am gasit datele pe mp.Te anunt cand le pun la curier.Poate chiar maine.

cristizz

dany

Le pun acusi.Ai o nota .pt. intrebuintare din fisa tehnica copiata.Poti studia fisa trehnica de la Internationalpt. confirmare.

cristizz

Ok. Multumesc frumos. Confirm dupa ce primesc.