tabla inox

Creat de pete, August 10, 2020, 11:15:49 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pete

dragi colegi , caut si eu 4 bucati de tabla de inox de 2 sau 3 mm la 200x50mm. daca are cineva sau stie de unde pot cumpara va rog . pt asa cantitate nu se merita sa cumpar o foaie de 2 m2. multumesc anticipat

Dell_ser

https://www.google.ro/maps/place/Laser+Processing+Srl/@44.4820017,25.9728505,16.14z/data=!4m5!3m4!1s0x40b2041de7cdc391:0x622abca22e64863d!8m2!3d44.4827282!4d25.9699979

Am taiat la ei niste distantiere si au fost ok. Trebuie doar sa le dai desenul ca sa fie mai usor.
Te ajut cu ACAD ul daca ai nevoie. imi dai dimensiunile clare si  iti fac desenul in 5 min.

pete

@Dell_ser multumesc. joi am drum prin zona si ajung la ei direct. si poate rezolv pe loc. schita am deja asa ca nu ar fi problema. multumesc

gabriel.c

Salut,poți cumpara platbanda de inox daca ai nevoie de ceva cu 50 mm lățime. Sunt cu grosimi de 2,3,4,5 mm și la bara de 4 mlai lățimi de la 20 pana la 100 mm.
Spre exemplu eu am luat platband de 50 mm lățime cu 4 mm grosime la 4 ml lungime și a fost 67 RON.

pete

@gabriel.c  de unde?

gabriel.c

Salut,la Bacau e o firma care se cheamă Direct line inox.
Din câte știu aici e doar o sucursala a firmei. Vezi dacă au și la tine in zona.

pete

este doar cea din bucuresti din sectorul 3. sa vad cum ajung la ei . am incercat la cei din chitila dar din pacate nu au raspuns la email. poate considera ca este cantitatea prea mica , nu stiu. eu am ceva mai groasa si nu am cum sa o plelucrez . am sa sun la ei si daca e cazul fac un drum. multumesc oricum gabi

gabriel.c

Nu cred ca e problema de cantitate ,e aproape "românește" să-ți răspundă greu la email....
Eu zic sa te duci pana acolo ca sigur au ce-ți trebuie.  (dacă au in Bacau la capitala sigur au de toate).

pete

au raspuns azi. comanda ar face cam 10 euro , iar ei onoreaza comenzi doar de la 25 euro in sus.  ;D
incerc la ceilalti

dany

Am gasit prin fiarele mele niste straifuri de tabla.I-ti tai patru bucati si zi unde ti le trimit.Da-mi adresa pe mp.
200x50x3?e bine?

pete

super!!!! e buna dimensiunea, multumesc mult

dany

dany