Asociatia Cap Compas

Creat de Vali, Septembrie 03, 2020, 04:59:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

eugen67tl

daminmi

Vali

Gata, am facut forumul privat (m-am descurcat fara Gupi :) ).

Am facut grupul de useri afiliat Asociatiei, adica userii care vor avea acces la forum - am luat userii care au postat pe topicul de fata in ordine cronologica:

pete
Zodiac
kama3
Vali
syRebekah
scm_ro
Alex1958
stefand600
alexdaniell
bradutzu
dany
NessyRo
drmarius
dorely
Sam
Spinoza
byteworks
eugen67tl
daminmi

Mai trebuie sa-i adaug pe ceilalti 4 fondatori care nu au postat aici pe topic.
Acum nu am timp, dar mai pe seara am sa scriu prima postare pe forumul privat, sa verificam cum functioneaza.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Mike83

Vali

Salutare, am adaugat inca 7 membri in grupul de useri ai asociatiei:

- cristeache
- Mike83
- Haiduc
- Pelicanul
- Bogdan
- Florio
- bluewave

Chiar acum am scris primul post pe forumul privat, in topicul "Infiintare asociatie". Daca dintre cei listati mai sus sunt colegi la care acest topic nu se vede, va rog sa-mi scrieti pe privat ca s-o rezolvam..
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Danv

Poti sa ma treci si pe mine Vali!

blue marlin

Nothing is impossible...

nepotu

charlie

In masura in care pot face parte din asociatie si barcagi (deocamdata) aspiranti ... count me in

Vali

Am adaugat la grup inca 4 colegi, anume:

- Danv
- bluemarlin
- nepotu
- charlie

Suntem deci 30 de ieniceri pana in prezent, ceea ce nu-i rau.
Am sa rog totusi colegii cu care nu ma cunosc personal, cu care nu am povestit deloc pana acum, nici pe forum nici telefonic, sa-mi trimita un pm in care sa-mi spuna "kwaie, asta sunt, asta vreau etc". Nu sunt eu de la secu, dar vreau sa stiu si eu cu cine ma bag in hora.

Nu uitati, daca nu va apare topicul privat cu "Infiintare asociatie", dati un pm. Ne auzim cu bine ;).

sofinel65

Salut Vali , vreau sa particip si eu
O barcă este o gaură în apă, înconjurată de fibră de sticlă, în care arunci bani ...

Vali

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Vali