Proiectant peridoc ne-rutier

Creat de syRebekah, Octombrie 21, 2020, 01:03:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

syRebekah

Salut!

Caut un proiectant care să îmi poată face un proiect.

Vreau să îmi fac un peridoc pentru lansat şi scos barca din apă, deplasare pe distanţe scurte şi tras cu vinciul pe o platformă auto.
Barca e destul de serioasă,  un bilge keeler de 2,5to, iar scula o vreau cât mai demontabilă, astfel încât să o transport uşor, eventual să o pot ţine chiar pe barcă.
Exclus transport rutier, distanţe mari sau viteză etc. Deci nu o să am treabă cu avizarea dar pe de altă parte trebuie să fie ce trebuie, şi suficient de rezistent şi demontabil şi transportabil.

Aşadar dacă ştiti pe cineva care să îmi poată face contracost un proiect vă rog să daţi de ştire.

Eu sunt din Bucureşti, ajung frecvent pe litoral şi în nordul Moldovei (BT-SV).

Mersi!
fost ghrt.

deltasub

Pentru  barca ta trebuie ceva ca în prima foto, adică cu 4 roți. Nu e dificil sa-l faci dacă  toate 4 roti ar fi fixe pe ax. Ca sa-l porți pe barca, nu cred.Sper să  găsești  pe cineva să ti-l facă.  Dacă totuși vrei sa faci cum am făcut eu, pun mai jos un desen cu ce am făcut eu și scot barca din Dunăre pe unde apuc. Țeavă dreptunghiulara 80x60x5mm, ce am găsit pe moment

syRebekah

Dumneavoastră aţi făcut un peridoc în toată regula. Mie îmi trebuie ceva mai limitat ca utilizare. Mă gândesc la ceva în genul celui de al doilea exemplu, dar cu 2 axe, pe ax fiind suportul de chilă - roată - roată - suport. Dacă pot folosi roţi de plastic şi e demontabil, atunci poate că va deveni stocabil în lockerul mare, de vele.  Barca fiind bilge keel nu are nevoie de suport suplimentar, cavaleţi etc, mai bine zis cred că pot folosi chingi ca să nu plece de pe peridoc. Nu o voi putea scoate din apă fără plan înclinat betonat sau macara, dar nici nu vreau.

Nu e grabă, vreau să nu investesc banii aiurea. Dacă o iau pe acest drum o să fac şi sistem de manipulat catargul.
fost ghrt.