Motor Tohatsu MFS40A 40CP 253 ore

Creat de glucian, Mai 20, 2021, 09:04:38 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

glucian

An constructie 2015, pus in functiune in vara 2017 cand a fost achizitionat de nou din RO. A fost dat jos de pe barca la 253 ore de functionare.
Motorul este in stare perfecta de functionare, are 10 ore de functionare de la ultima revizie cand a avut schimbat inclusiv kit pompa apa, bujii si ceva anozi (preventiv - asa se cere la revizie...) si se vinde pentru ca a fost inlocuit de un motor nou mai mare.

Are absolut toate actele - factura originala, manuale, declaratie de conformitate, este inregistrat pe numele meu (in curs de radiere la capitanie), fiscal fara probleme.
Se vinde impreuna cu mansa originala Tohatsu, cabluri acceleratie, cabluri electrice, rezervor 25L si linie alimentare noi originale Yamaha (de la motorul nou - nu am nevoie de ele), turometru si ceas trim originale Tohatsu plus ceas indicator ore si nivel combustibil. Include de asemenea si un cablu motor de conectare la retea NMEA2000 pentru afisare digitala date motor pe displayul sonarului si doua elicii noi de rezerva.
Mai include si o caseta directie si cablu directie 15 FT in stare foarte buna (la fel ramase pentru ca am schimbat si directia odata cu motorul).

Este ambalat dupa cum se vede intr-o cutie de transport motor Yamaha, este golit de ulei motor si benzina si se afla in Ilfov deocamdata.

Pret: 4300 Euro

glucian

Pret nou: 3800 euro

Motorul a fost radiat la capitanie - am si decizia de radiere.

glucian

glucian