Canoe cu motor.

Creat de gadiel, Ianuarie 03, 2018, 12:58:49 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdanminitehnicus

Citat din: gadiel din Aprilie 14, 2018, 11:38:42 PM
Teste ratate astazi pe rau , canoea nu ia curba spre dreapta ,adica nu prea i place sa ia curbe iar in final motorul a rupt suportul asa ca am plecat acasa.

Parca ti-am sugerat sa pui motorul la pupa , doar ca trebuie intarit foarte bine si n-o sa ai probleme cu manevrabilitatea

gadiel

La pupa e greu sa pun motorul ca fiind ascutita canoea si in spate si in fata ridica botul barcii .am facut un nou suport mai rezistent si o sa merg sa probez pe o balta.

timberland0910

Uite asa tre sa arate taieturile pt stratificat ca sa fie cat mai mare suprafata de contact cu epoxy

gadiel

Nu ma streseaza asa de mult suportul pe care o sa il fac mai rezistent si nu o sa se mai rupa decat faptul ca nu am reusit o manevrabilitate buna , canoea nu are o agilitatea pe care eu o doresc , nu e manevrabila , nu am reusit sa iau curba spre dreapta in conditiile in care motorul e pe dreapta si eu imi doream sa urc pe repezisul din dreapta.
Deci mi-as dori o mai buna manevrabilitate.

timberland0910

Citat din: gadiel din Aprilie 17, 2018, 01:46:44 PM
Nu ma streseaza asa de mult suportul pe care o sa il fac mai rezistent si nu o sa se mai rupa decat faptul ca nu am reusit o manevrabilitate buna , canoea nu are o agilitatea pe care eu o doresc , nu e manevrabila , nu am reusit sa iau curba spre dreapta in conditiile in care motorul e pe dreapta si eu imi doream sa urc pe repezisul din dreapta.
Deci mi-as dori o mai buna manevrabilitate.

Pai atunci ai nevoie de o carma .Motorul sta fix si din carma guvernezi ..uite aici.poti sa o faci simpla sau dubla

gadiel

ca la asa ceva m-am gandit si eu. multumesc.

dany

avea *agic*o postare cu ceea ce vrei tu,cred.O pala atasata de motor...

timberland0910

VladIndigen

Fa-ti catamaran bro !!!! Ca ai mai multe canoe decat mine :)