Peridoc

Creat de gabriel.c, Februarie 20, 2021, 08:18:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

charlie

Citat din: gabriel.c din Martie 20, 2021, 11:58:49 AM
Salut,pana la urma mi-am comandat un peridoc Brenderup. Va mai țin la curent când o sa ajungă sper (10/12 săptămâni) :'( .

Buna alegere

gabriel.c

Salut, va rămăsesem dator cu noutăți in Martie atunci când va comunicam ca mi-am dat comanda de peridoc Brenderup .Așa cum va scriam atunci comandasem un brenderup cu livrare 10 săptămâni. I-am trimis unui domn unic importator brenderup din Constanta un avans de 50% din valoare urmând ca la început de Iunie să-l am acasa. Dar.....socoteala  mea nu sa cam potrivit cu cea a importatorului și la început de August tot nu venise. (ma amânat ca pe prosti continuu )
Spre norocul meu ,colegul Dany îmi zice intr-o zi ca a văzut unul pe FB(ca eu n-am FB) la cineva cu care eu mai discutasem in Martie tot despre un peridoc .
Îl sun și zice ca îl are in mașina ca se întoarce din Polonia de la un furnizor (mezzo) care vinde remorci de toate felurile. Culmea norocului e ca era modelul identic cu cel pe care-l comandasem la Constanța .
N-am stat mult pe gânduri și l-am rezervat bineînțeles fără avans  >:(  și in 2 zile l-am avut cu carte RAR acasa.
Avansul la importatorul din Constanța l-am recuperat  relativ ușor deoarece a fost plătit prin banca și aveam deja termenul de livrare .
Așa ca .....mare grija la unici importatori ....