Selva 15 cp 2t

Creat de dany, Martie 31, 2015, 08:40:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

diles

verifica linia de racire,impeler termostat,daca se limiteaza datorita supraincalzirii de acolo e buba.

George Mititelu

Momentan nu am rezolvat problema dar am limitat cauzele la doua. Prima dar cel mai putin probabila este acel thermoswitch si doi, pasajele de racire din corpul motorului sunt infundate.
Se pare ca la o anumita temperatura intra in protectie, pe senzor scrie ca declanșează la 80 de grade, drept fiind ca in momentul in care imi limiteaza la exteriorul chiuloasei in dreptul senzorului am masurat 72 gr, la interior fiind putin mai fierbinte zic eu. Ramane sa fac rost de garniturile de la evacuare si voi incerca o curatare a pasajelor de apa. Dupa schimbarea rotorului am constatat ca debitul de apa ce trece prin capacul chiuloasei spre termostat e destul de slab plus ca ajunge apa cam greu

mdascalu

Salut,
Daca consideri ca acele canale de racire a chiulasei sunt infundate poti incerca o curatire cu otet diluat in apa (1:1) sau calgon dizolvat in apa intr-un butoi.  Scufunzi cisma motorului in butoi si-l lasi sa mearga. La urma clatesti cu apa curata.

MariusMKV

Salut George,
Acum am vazut ca fostul meu motor a ajuns pe la tine, presupun ca l'ai cumparat de la un baiat Nicu.
Dar asta prea putin conteaza, ce ai reusit sa faci cu el?
Daca jetul este prea fierbinte cred ca circuitul de racire este infundat pe undeva. Chiar ieri imi spunea cineva de un motor care a ajuns la el la reparat avea bucati de impeller pe circuitul de racire.