simba_the_sailor

Creat de siad, August 24, 2025, 04:12:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

siad

Salut,

Stiu ca un forum este public si oricine poate posta orice si oricand, si mai stiu ca datorita faptului ca toti ne-am cam rezolvat problemele barcilor, activitatea pe forum este foarte scazuta, dar....

Sa nu uitam ca un forum dedicat barcagiilor trebuie sa contina informatii care sa ii ajute.
Pentru orice alte postari, avem retele de socializare.

Scuze de postarea frustranta dar se altereaza o baza de date cu informatii care nu intereseaza pe nimeni.

Sper ca mesajul sa nu fie prost inteles dar prefer sa intru pe forum si sa vad ca nu s-a mai postat de un an, dar sa vad in feed mesaje de interes, decat sa vad niste "rahaturi" care nu intereseaza pe nimeni.

simba_the_sailor

Salut,

Cand accesezi pagina de forum, de sus pana jos, ai toate subiectele, dedicate si nealterate barcagiilor.

Postarile la care cu frustrare te referi, apar in sectiunea, Cafenea- Discutii generale.

Intelegi? te intereseaza? intri, citesti, daca poti, participi, daca nu, iarasi, nu te opreste nimeni, continua si cauta "rahaturile" care te intereseaza.

Si eu sper ca mesajul sa nu fie prost inteles. 
1 Corinthians 15:33

Do not be misled: "Bad company corrupts good character."

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
 Edmund Burke