Pescuitul, boala grea :)

Creat de Vali, Februarie 08, 2012, 09:31:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dorely

Hrănește-i bine. Poate o punem de saramura😄

Fritz

poate un pui de somn ...sau un salau...ca din astia n-ai ce alege... :)

Fritz

I-am eliberat in lacul din parcul Lia Manoliu. Doar 4 buc .Un carasel l-au prins pisicile...N-a avut noroc.  Erau 4 pui de crap...Unul singur a fost caras...Ar fi fost pacat sa moara degeaba. In lac e multa rosioara. Vin oamenii cu copii si arunca paine, pufuleti...Cred ca n-am facut ceva rau.  Imi pare rau ca n-am luat vreo 5 kg ...Erau la 2 lei kg ...Probabil c-au bagat disperatii plase de scrumbie si-au scos tot puietul de crap si caras.

Alex1958

Salut,
Vazand vremea de afara si temperatura apei incepusem sa imi fac vant cu coada pentru o iesire de primavara in delta.
Dar cotele apelor Dunarii imi dau fiori... Nu stiu ce asteapta baietii aia de la Portile de Fier din susul Dunarii dar au scazut incepand din 12 Feb. cota lacului de acumulare cu peste cinci metri fata de cota normala (1920 fata de normalul de 2500 cm). A ajuns apa la cote de atentie pe la Calafat.
Am facut ceva investigatii si am aflat ca vine mare apa de sus. Daca oamenii nu fac prostii -si sper ca nu e cazul- inseamna ca vom avea o primavara zbuciumata cu ape mari in prohibitie. Asta nu e rau din punctual de vedere al populatiei piscicole, dar mi-ar fi placut totusi o iesire inainte de 8 Aprilie.
Fire intinse!

dan_rotaru

As avea si eu o intrebare pentru cei care cunosc mai bine Dunarea: avand in vedere cum se prezinta nivelul apelor acum, as avea sanse sa prind stiuca pe natural intre 6 si 10 aprilie, cand am planificata o iesire? Nu as vrea sa ma duc pana acolo si sa ma intorc fara capturi.....

calin1967

Ar trebui sa se stabilizeze nivelul apei pana atunci. Chiar daca apa e mare, daca nu e curent mare dinspre canale spre lacuri, apa e limpede si ar fi sanse sa mearga stiuca, mai ales spre stuf, unde se baga cand e apa mare. Dar cel mai bine ar fi sa te decizi cu cateva zile inainte, cand ai mai multe informatii, cam greu sa estimezi cum va fi apa peste o luna.

draghia laurentiu

Si eu am in program o iesire in Delta la stiuca pana in prohibitie.(15 aprilie)
Din proprie experienta daca nivelul apei se stabilizeaza ,asta insemnand ca apa nu va mai creste din amonte de Bazias cel putin 2 saptamani este OK.Eu pescuiesc pe lacurile din zona Crisan si in perioada asta caut mult japsele,care acum sigur sunt mai usor de gasit.Daca aveti alt pont astept cu interes.

dan_rotaru

Iti dau eu un prin pont...:) vezi cum iti programezi sejurul, ca prohibitia incepe pe 10 aprilie, si nu pe 15.

mariusm piesenoi111

O sa fie vreun coleg de pe aici prin Mila 23 in acest week-end?
La o iesire inainte de prohibitie?

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

rover.marius

Va doresc fir întins și distracție placuta

Alex1958

Si eu ajung dar cred ca ma duc spre Rosu.
Sunt cu niste prieteni care se vor caza la Caraorman. Noi dormim pe barca.
Inteleg ca nu prea a fost activitate....

tiganusmc

La Rosu , din ce am auzit ieri , este aglomerat si nu se prinde .
Poate se va schimba situatia odata cu incalzirea vremii .

Fir intins !
Fishing cheaper than therapy

serbanj

La Mila, oare cum e apa, stie cineva? as veni cu niste prieteni miine.

AdrianZUZ

Citat din: serbanj din Aprilie 01, 2016, 01:17:58 PM
La Mila, oare cum e apa, stie cineva? as veni cu niste prieteni miine.

Saptamana trecuta era f f f mare, dar curata si in scadere vizibila de vineri pana duminica!