Obtinere permis conducator - Manualul conducatorului ambarcatiunii de agrement

Creat de bradutzu, Februarie 24, 2012, 11:58:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dan_azz

Ma intereseaza la Capitania Snagov.....daca stie cineva.
Va multumesc.

dan dragos

pentru examenul de la giurgiu din 20.04 actele se pot depune pana cel tarziu miercuri 18.04 la capitania snagov din bucuresti/herastrau.

tiganusmc

salutare ,

asa cum am promis ,atasez testele de la ANR
raspunsurile corecte le gasiti in coloana "Data" si sunt marcate cu 1 .

bafta
Fishing cheaper than therapy

radup

tiganusmc

Incearca la Capitania Braila . Eu de acolo am facut rost de cele pentru cat D .

radup

Cam departe de Buc, era interesant sa le fi vazut si pe astea din colreg daca mai reusesti sa arunci un ochi peste ele pana la urmatorul examen ...ar fi utile ,tks.  (sa nu le schimbe lasa si tu sursa mai anonima :) )

tiganusmc

Eu ma duc sapt viitoare sa dau examenul si poate reusesc sa le iau .

tiganusmc

salut ,
nu am mai ajuns pt ca nu mi-am putut lua liber .
pana la urma o sa dau examenul la Giurigiu , pe 25 mai .

numai bine ,
marius

tiganusmc

Salutare ,vedeti ca in fisierul "conducerea si manevra 2 " sunt defapt testele pt COLREG .Acum am observat .

Spor
M

radup

gen asta? Termenul EPIRB semnifica ....
ca vad ca sunt amestecate bine

Paul

Bradutzu imi poti trimite si mie manualul? Aum cred ca se poate si pe e-mail pe yahoo daca are numai 13MB..paulursuleanu@yahoo.com
Multumesc anticipat!

republicii

Salut!Vezi nu-ti pune prea mari sperante in acel manual ,pe noi ne-a lasat cu el pe masa la examen si nu am avut ce copia din el.nu prea are legatura cu intrebarile decat foarte vag,ceva de genul daca nu stii care este tribordul ,pupa etc.Bafta!

Vali

Salut Paul si bun venit pe capcompas.ro. Am trimis pe mail manualul solicitat, bradutzu intra mai rar pe forum, cred ca inclusiv acum e la pescuit :).
Republicii cam are dreptate, intrebarile la examen sunt din materia de pe site-ul ANR, dar oricum si manualul e bun daca vrei sa fii bine instruit. Spor la invatat si succes la examen ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bradutzu

Citat din: republicii din Octombrie 13, 2012, 03:04:54 PM
Salut!Vezi nu-ti pune prea mari sperante in acel manual ,pe noi ne-a lasat cu el pe masa la examen si nu am avut ce copia din el.nu prea are legatura cu intrebarile decat foarte vag,ceva de genul daca nu stii care este tribordul ,pupa etc.Bafta!
salut!
scuze de intarziere!
inteleg ca te-a ajutat Vali cu manualul!
Spor la invatat!
Sa auzim numai de bine!