Manuale service pt mercury 1977......2000

Creat de adytimofte, Martie 08, 2012, 09:38:57 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

adytimofte

Pentru cei interesati am un dvd plin cu pdf-uri manuale service la zeci poate sute de modele mercury
Le ofer gratuit oricui are nevoie

Vali

Salut Ady si bun venit pe forum. Daca vrei sa uploadezi manualele undeva, poti face arhive de maxim 2 GB, pe care le poti urca pe www.wetransfer.com , ramanand sa le descarce oricine e interesat. Si pe mine m-ar interesa, pentru a-mi completa bibliografia, fiindca nu se stie vreodata cand va aparea (inca) vreun Merc prin zona :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

adytimofte

Am uploadat acolo si am pus adresa de gmail de pe care am primit mail de la tine

Vali

Multumesc Adi, am descarcat :). Daca mai doreste cineva, va rog sa ne spuneti, urmand sa trimitem pe privat linkul de download.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bradutzu

Pai ma intereseaza si pe mine ca e bine de avut in casa mai ales ca imi caut motor.........si cine stie ce gasesc!
Sa auzim numai de bine!

Vali

virgil

Citat din: adytimofte din Martie 08, 2012, 09:38:57 AM
Pentru cei interesati am un dvd plin cu pdf-uri manuale service la zeci poate sute de modele mercury

Mihai Irimia

vreau eu, ma ajuti?

Vali

dan_rotaru

Mai are cineva manualele astea?
M-ar interesa si pe mine pentru un motor mercury de 7,5 cp din 1985....
Multumesc.

Catalin

Si eu vreau...ca poate gasesc si eu buba la motorul meu...unde , cum  si cat ?

Catalin

Catalin

Merci...primit .....dar nu se desfac arhiveleeeeeeeeeee....

Mihai Irimia

Mi-l dai si mie?

crisiasi

Imi trebuie si mie documentatia. multumesc anticipat.