Barca cu motor Gobbi 430 Sport - reparatii si inbunatatiri

Creat de bradutzu, Martie 13, 2012, 10:48:39 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marius

Buna ziua
Va rog daca ma puteti ajuta cu o hartie oficiala de la producator cu date tehnice (fisa tehnica) pentru Gobbi 430 sport (inaltime, lungime, latime, pescaj, greutate,bord liber,motorizare recomandata) deoarece cei de la capitanie imi cer aceste date pentru imatriculare.

Vali

Salut Marius si bun venit pe capcompas.ro. Pana gasesti hartia de care ai nevoie, incearca sa iei legatura cu userul bradutzu, el are aceeasi barca, si a inmatriculat-o relativ usor, fara sa i se ceara hartia respectiva.

LE: scuze, acum am vazut ca ai scris chiar pe topicul lui bradutzu :). Daca nu e in balta la pescuit, iti raspunde el in curand...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

marius

Multumesc mult pentru raspuns ;)

Citat din: Vali din August 21, 2012, 08:34:45 PM
Salut Marius si bun venit pe capcompas.ro. Pana gasesti hartia de care ai nevoie, incearca sa iei legatura cu userul bradutzu, el are aceeasi barca, si a inmatriculat-o relativ usor, fara sa i se ceara hartia respectiva.

LE: scuze, acum am vazut ca ai scris chiar pe topicul lui bradutzu :). Daca nu e in balta la pescuit, iti raspunde el in curand...

bradutzu

salut
imi cer scuze de intarziere dar eu am fost plecat o perioada si nu ammai intrat pe aici!
eu nu amavut hartia de care vorbesti tu!
Dimensiunile au fost masurate de catre d-l de la capitanie si trecute in carnet!
banuiesc ca intre timp ai inmatriculat barca dar daca nu......iti stau la dispozitie ptr orice nalamurire!
Toate cele bune!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

salutari
ei bine...a venit momentul sa mai vorbesc si eu despre barca mea!
Am reusit sa imi cumpar un motor de 40 cp, Mercury, 4 timpi pe care vreau sa il montez zilele urmatoare!
de mentionat ca am montat si scaune de tramvai dupa modelul lui Adi!
revin si cu poze
Sa auzim numai de bine!

Ciby

Pai de unde ai luat scaune de tramvai? Si eu caut ceva asemanator de mult timp.

bradutzu

de unde esti? ca eu mai am 2 si ti le pot da daca vrei!
Sa auzim numai de bine!

Ciby

Locuiesc langa Buftea, Darza, daca stii. Unde a pierdut Dl. Goe palaria cu biletele, sigur l-ai citit pe Caragiale!
Tu?

bradutzu

eu sunt din Galati!
am sa ma interesez la curierat sa vad ce pret ia pentru transportul scaunelor si iti spun! Eu nu am nevoie de nimic pentru scaune ci doar sa iti platesti transportul!
e ok?
Sa auzim numai de bine!

Ciby

Este perfect.
Oricum nu raman ele "neplatite". Doar sa ne intalnim! Poate la un bors pe malul apei.

bradutzu

la un bors de peste este ok!
am gasit scaunele ca nu erau la mine in garaj si ramane sa ma interesez cat costa transportul si iti spun!
Salutare!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

ionitzady

frumos capatanosu .....  , sa-l stapamesti sanatos   , ce bine-i sta pe ''agripina''  , parca gliseaza direct de pe peridoc.

bradutzu

Multumesc Adi
Acum am plecat cu actele la capitanie si in weekend .....pe apa..................sau chiar mai devreme  8)
Sa auzim numai de bine!