Glume - Bancuri - Ha Ha Ha

Creat de stavride, Mai 03, 2011, 10:53:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

renata

bula la pescuit cu o gramada de momeli intinse pe jos tot pregatea nailoane lansete, o blonda curioasa si inpatimita cu ale pescuitului se apropie si il priveste, se uita ia la diferitele momrli di scule si vede si o caramida curioasa din fire il intreaba, vad multe momeli si scule de pescuit se vede ca sunteti un pescar iscusit dar ce faceti cu caramida aia, la care bula raspinde pai daca vrei sa stii hai cu mine in stufaris si apoi ti-oi spune, insista blonda sa afle ce e cu caramida fara a accepta propunerea liu bula, bula nimic si cum tremura blonda de curiozitate ai spune -bine hai in stufaris, termina ei treaba acolo si se intorc la locul cu caramida i-a bula caramida in mina si o minge putin spunindui blondei - iaca vezi  pescuesc de trei ore si nu am prins nimic dar la caramida esti a treia.

radasous

When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Intersect

Born to fish,forced to work!!!

Intersect

gvincentiu

O sa ma uit si eu sa vad dume dintr'astea. Până acum nu le băgam în seamă... ;D
Ganduri bune !

gvincentiu

Horoscop electoral. Vezi ce candidat ţi se potriveşte, în funcţie de zodie. De citit pana la ultima zodie...
Berbec
Nativilor din zodia Berbec li se potriveşte un candidat mai căpos, care nu se clinteşte când îi spargi o halbă de bere în cap. De exemplu Iohannis;
Taur
Eşti încăpăţânarea întruchipată. Votează cu cine vrei tu, oricum tot un securist iese ;
Gemeni
Ai o fire duală, zbuciumată. Ideal ar fi să votezi cu doi candidaţi. De exemplu cu Dan Diaconescu şi Vadim Tudor în primul tur, apoi cu ambii candidaţi din turul doi, indiferent cine sunt;
Rac
Eşti Rac? La fel era şi Adrian Păunescu. Candidatul ideal e Ion Iliescu. Dacă nu-l găseşti pe buletinul de vot, du-te acasă;
Leu
Eşti puternic şi independent. Desenează-ţi propria căsuţă şi votează cu tine însuţi;
Fecioară
Eşti timidă, de aceea vei vota ceva moale şi inofensiv. Adică Meleşcanu;
Balanţă
Votează echilibrat, ştiind că n-ai nicio şansă. Pune ştampila pe William Brânză;
Scorpion
Eşti Scorpion? Să trăiţi, domnule preşedinte. Nu vă spunem noi cu cine să votaţi.
Săgetător
Îţi cam place să bei. Votează Macovei!
Capricorn
Eşti o persoană inteligentă, cu o înclinaţie spre analiză. Votează cu candidatul care ar trebui să-şi facă urgent nişte analize la cap, Gheorghe Funar!
Vărsător
Îţi place să te îmbraci ciudat, atipic. Cei din jur spun că ai fost mereu o fire trăznită. Votează Kelemen Hunor!
Peşti
Votează o curvă. Ai 14 opţiuni.
Ganduri bune !

Ciby

Buna asta! Dar in cazul pestilor trebuie sa te contrazic putin. 14 sunt doar fizic! De fapt sunt mult mai multe curve. Doua, sunt duble, o data prin natura sexului dobandit la nastere si a doua oara prin prin optiunea de a se baga in politica. Alt caz, este cel care a fost curva la curtea dictatorului si apoi curva in democratie, unii ii spun tribun. Dupa cate fete abordeaza, ma tem ca este curva cu multe fete! Mai sunt altii care sunt curve de trei ori. vreo doi la numar si un altul, ce crede ca are cele mai ulte sanse, care este curva de cel putin patru ori! Noi, pestii, avem de ales!
Oricum, bine nu va fi!

Ciby

Mihaif99

Intersect

ziuamarinei

Apropo , care aveti barcile la ponton nu schimbati cauciucurile cu unele de iarna. ;)

Intersect

Ce ne place sa ne "radem".

ionitzady

nu nu , la barci este invers : iarna le pui cauciucurile  de vara proaspat date jos de la masina.

Betto

Soția: Iubitule, înainte să ne căsătorim îmi cumpărai mereu bijuterii și cadouri scumpe...
Soțul: Așa, și?
Soția: Cum se face că acum nu îmi mai cumperi?
Soțul: Iubito, unde ai mai pomenit tu pescar care să dea mămăligă la pește după ce l-a prins?...

renata

Un cioban pastea oile in marginea unui orasi si, cum statea el sprijinit in ciomagul lustruit de vremuri si medita la nemurirea sufletuluis, se apropie o masina si coboara un tip inginfat si nervos, apropiinduse de cioban ai spune.  - ce  faci mai ciobane pe pamintul meu?  - pai iaca pasc oile,  nu vezi?   - ia uile ce obraznic si cu ce tupeu  vorbeste ! poate-ti  f*t   una ! - iaca poti sa le f*ti pe toate eu doar le pazesc.