In octombrie la mare ....

Creat de hoinar, Octombrie 23, 2012, 02:19:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

hoinar

Week end-ul care taman a trecut am fost cu capitanul Nemo la mare ....
Cum a fost?...
Va puteti lamuri de aici ca am pus ceva poze si 4 filmulete.
https://picasaweb.google.com/102611596143329936491/LaMare2021Octombrie2012#
A fost atat de fain ca intentionez sa fug si we care vine, daca mai este cineva amator mai am locuri in masina

O zi senina si blanda,
Radu
Pretuieste si accepta fiecare clipa ca si cum ar fi un cadou primit de la Dumnezeu

capitanu

Bravo, bravo, noi ne-am "chinuit aici aproape la Snagov, am dat la apa 7 metri-ul si un Mc Gregor iar eu cu caiacul pe langa ei. Apropo, m-am indragostit tare de caiacul lui Legendaru, cred ca o sa am ceva treba cand vine iarna. Sa aveti distractie daca mai mergeti, pentru mine deja este destul de frig ca sa mai ma ud in mare.

Florio

Citat din: capitanu din Octombrie 23, 2012, 10:07:34 PM
Bravo, bravo, noi ne-am "chinuit aici aproape la Snagov, am dat la apa 7 metri-ul si un Mc Gregor iar eu cu caiacul pe langa ei. Apropo, m-am indragostit tare de caiacul lui Legendaru, cred ca o sa am ceva treba cand vine iarna. Sa aveti distractie daca mai mergeti, pentru mine deja este destul de frig ca sa mai ma ud in mare.

Capitane, nu lasa jena termica sa te afecteze :D !
Hai cu mine in weekend sa vedem si marea sa pescuim si ce o mai da Razelmul in vremurile astea. Sunt singur pe barca, in tot arsenalul de cabernet, ramas neconsumat. Daca vremea pisca, facem si o tuica coapta, sprijinita in cuisoare, piper si foi de dafin .
Plecarea cum spusei, in weekend: de joi pana duminica  ;)

pelicanul

Citat din: Florio din Octombrie 24, 2012, 02:35:25 AM

Capitane, nu lasa jena termica sa te afecteze :D !
Hai cu mine in weekend sa vedem si marea sa pescuim si ce o mai da Razelmul in vremurile astea. Sunt singur pe barca, in tot arsenalul de cabernet, ramas neconsumat. Daca vremea pisca, facem si o tuica coapta, sprijinita in cuisoare, piper si foi de dafin .
Plecarea cum spusei, in weekend: de joi pana duminica  ;)

Scuze ca dau buzna, dar trebuie neaparat sa intreb: unde, cind, cum? Mai este vreun loc liber? Nu pentru cabernet, Doamne fereste, desi se poate pune la socoteala, constituie un plus ;)

Florio

Citat din: pelicanul din Octombrie 24, 2012, 08:17:56 AM

Scuze ca dau buzna, dar trebuie neaparat sa intreb: unde, cind, cum? Mai este vreun loc liber? Nu pentru cabernet, Doamne fereste, desi se poate pune la socoteala, constituie un plus ;)

Gata maestre ! :)
Barca e in Lunca (langa Jurilovca) , plecam sa vedem marea la Gura Portitei, putem traversa apoi Razelmul catre Mustaca si intindem o undita sa nu zicem ca n-am pescuit .
Apoi ne intoarcem, strangem arborada, urcam barca pe peridoc si inchidem sezonul la vele.

(mai ramane totusi ceva sezon de caiaceala ) :)

Da-mi un telefon si planuim mai in detaliu. 0744653268

stavride

Frumos. Frumos. Frumos. De 4 ori Frumos :).
Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

hoinar

Aviz amatorilor,

Se creioneaza o iesire similara in we 2-4 noiembrie  cu participare importanta din NW tarii.

O zi senina si blanda,
Radu
Pretuieste si accepta fiecare clipa ca si cum ar fi un cadou primit de la Dumnezeu

capitanu

sper sa aveti distractie buna pe apa si langa, din pacate pentru mine, dupa ce am primit si girul capitanesei, am constatat ca cele cateva treburi care ma vor retine la Bucuresti nu au vrut amanare si s-au cerut rezolvate fara derogare. Numai bine. Capitanul se gandeste la voi.
Multumesc mult pentru invitatie.

Vali

Citat din: hoinar din Octombrie 25, 2012, 09:06:15 AM
Aviz amatorilor,

Se creioneaza o iesire similara in we 2-4 noiembrie  cu participare importanta din NW tarii.

Se merge tot cu caiacele? Ca eu (inca) n-am, decat o canoe si un caiac sportiv, al lui Alex pontonieru', luat pe filiera Bucius. La ce valuri sunt la mare, trebuie musai sa-l fac trimaran :P. In plus, (inca) nu am un costum din-ala care te protejeaza la ape reci.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau