Ajutor - ce barca este aceasta?

Creat de evergreen, August 12, 2012, 05:14:17 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

evergreen

Salut, de destul de mult timp incoace ma tot documentez pentru o barca pentru pescuit, in Delta si pe Dunare, si chiar daca nu m-am decis inca intre o pneumatica(datorita lipsei spatiului - stau la bloc) si o barca rigida, parca inclin spre a doua varianta, insa pana rezolv problema spatiului, cred ca mai astept putin. Am vazut de curand cateva poze cu o barca interesanta, dar despre care nu mi-a putut spune cineva ceva pana acum. In speranta ca o recunoaste cineva - producator, denumire a barcii - incerc sa postez si ctaeva poze!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Vali

Salut Robert si bun venit pe capcompas.ro :).
Am vazut si eu o barca foarte asemanatoare anul trecut in Delta (posibil sa fi fost exact modelul din poze). Fiindca mi-a placut, i-am cautat placuta de identificare pentru detalii, dar n-am gasit-o, insa mi-a spus un localnic ca barca e italiana. Mi-a placut amenajarea in stil open, la o dimensiune redusa totusi. Poate cu putin noroc in timp aflam mai multe, fiindca barca e interesanta, cu toate ca prova pare cam plata la plutire, deci barca va fi cam "naravasa".
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristeache

Seamana cu un Terhi, am vazut una la Oltenita.
Cea pe care am vazut-o eu e de vanzare acum in Bucuresti.

http://www.probarca.ro/anunt/28180/103/1/103/Vand-barca-Terhi-410-cu-motor-30-CP-si-peridoc.htm#

http://www.probarca.ro/anunt/27388/102/1/102/Vand-barca-Terhi-410-cu-motor-30-CP-.htm

Sper sa nu fie reclama. N-am nici o legatura cu barca sau cu  proprietarul.

adrianix

Salut. Cred ca barca este un RIO 430. Un prieten are una si seanana foarte nult cu cea din fotografiile tale,nu gasesc acum fotografii dar maine o sa ma uit mai atent la ea si revin.